Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Σωστή η αποβολή Σιμόες, σωστά και τα τρία πέναλτι στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν εντόπισε σοβαρά λάθη στο ντέρμπι και στο ΑΕΛ-Παναθηναϊκός.

Σοβαρά λάθη όχι στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ούτε στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό, αλλά σε δύο άλλες αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 χαρακτήρισε σωστές αποφάσεις την αποβολή του Αντρέ Σιμόες στο ΟΑΚΑ, αλλά και τα τρία πέναλτι υπέρ των «πράσινων» στη Λάρισα.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου στην Super League:

Λάρισα-Παναθηναϊκός (Βρέσκας): «Και τα τρία πέναλτι σωστά δόθηκαν, όπως και οι κάρτες στον Μόρα και στον Καρανίκα. Το γκολ της ΑΕΛ σωστά ακυρώθηκε, γιατί ο Παπάζογλου από θέση οφσάιντ παρενοχλεί τον αντίπαλο και έκανε συμμετοχή στην φάση».

Ξάνθη-ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): «Στο 20’ ο Κασάδο χτυπά τον Φιγκεϊρέδο ψηλά. Δόθηκε πέναλτι μέσω VAR αλλά είχαμε διπλό χτύπημα στην εκτέλεση. Ήταν ακριβώς ίδια περίπτωση με το Ατρόμητος-Βόλος και σωστά δόθηκε έμμεσο. Σε μια επίθεση της Ξάνθης δόθηκε οφσάιντ λανθασμένα, γιατί είχαμε κακό παίξιμο από τον αμυνόμενο, ενώ και σε μια επίθεση του ΟΦΗ κακώς δόθηκε οφσάιντ γιατί καλυπτόταν. Στο γκολ της Ξάνθης υπάρχει καθαρή παράβαση φάουλ, καθώς ο επιθετικός απωθεί τον αμυντικό».

Πανιώνιος-Ατρόμητος (Τζοβάρας): «Στο 17’ ο Μανούσος φεύγει από κανονική θέση, ο βοηθός σηκώνει οφσάιντ που δεν υπάρχει. Το γκολ του Πανιωνίου ακυρώθηκε με χρήση VAR γιατί είναι μια πολύ δύσκολη φάση. Ο διαιτητής έδωσε οφσάιντ και φαίνεται γιατί σήκωσε το χέρι. Ο παίκτης του Πανιωνίου βρίσκει την μπάλα και ήταν οφσάιντ. Αν την έβρισκε παίκτης του Ατρομήτου θα ήταν κακό παίξιμο. Άρα σωστά ακυρώθηκε το γκολ».

Παναιτωλικός-Άρης (Διαμαντόπουλος): «Δεύτερη σερί αγωνιστική ο Διαμαντόπουλος κάνει καλή διαιτησία. Ο Ντάουντα κάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα χτυπά καθαρά στο πόδι του Δεληζήση. Δεν είχε λόγο να διαμαρτύρεται παρασύροντας τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. Το γκολ του Ντάουντα ορθώς δεν μέτρησε, γιατί ο παίκτης που κάνει την πάσα στον Ντάουντα είναι εκτεθειμένος».

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Γιουγκ): «Ο Σλοβένος άρχισε άσχημα, γιατί στο 2’ υπάρχει ένα κόρνερ της ΑΕΚ που το έκανε άουτ και στο 28’ έκανε το αντίθετο κατά του Ολυμπιακού. Πάντως σε 2-3 περιπτώσεις παρενέβη σε αψιμαχίες και έδειξε την επιβλητικότητά του. Ακόμη και η φάτσα του όταν τους είπε ‘καθίστε καλά’ ήταν… άλλο πράμα. Η αποβολή του Σιμόες ήταν σωστή, καθώς έπρεπε να δεχτεί και τις δύο κίτρινες κάρτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x