Αγγλία

Βάρντι και Μαγκουάιρ αποχαιρετούν τον «θρύλο» της Λέστερ

Συντετριμμένοι από τον θάνατο του Βιχάι Σριβανταναπράμπα, οι Τζέιμι Βάρντι και Χάρι Μαγκουάιρ λένε το δικό τους «αντίο» στον άνθρωπο που «ένωσε» το Λέστερ.

Η επιβεβαίωση του θανάτου του Βιχάι Σριβανταναπράμπα συγκλόνισε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και συνέτριψε τους ανθρώπους της Λέστερ, με τους Τζέιμι Βάρντι και Χάρι Μαγκουάιρ να εκφράζουν το δικό τους συγκινητικό «αντίο» για τον άνθρωπο που είχε την «μεγαλύτερη καρδιά».

Οι δύο παίκτες των «αλεπούδων» εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον χαμό τους προέδρου τους και δημοσίευσαν τα δικά τους μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το «αντίο» του Τζέιμι Βάρντι:

«Δυσκολεύομαι να βρω τις σωστές λέξεις... αλλά για μένα είσαι ένας θρύλος, ένας εκπληκτικός άνδρας που είχε τη μεγαλύτερη καρδιά, η ψυχή της Leicester City Football Club. Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για μένα, την οικογένειά μου και το σύλλογο. Θα μου λείψεις πραγματικά... Αναπαύσου εν ειρήνη».



Το «αντίο» του Χάρι Μαγκουάιρ:

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πώς αισθάνομαι. Ένας πραγματικά σπουδαίος, ευγενικός, αξιολάτρευτος άνδρας που θα λείψει πάρα πολύ σε όλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποστήριξη του προέδρου, όχι μόνο στο διάστημα που είμαι στην Λέστερ αλλά και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναπαύσου εν ειρήνη».




Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x