Stoiximan Super League

Βαρύ πένθος στην Κρήτη

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν, σήμερα το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι στην Ελένη Καλομοίρη, η οποία το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της Ελένης Καλομοίρη, η οποία έδινε μάχη με την επάρατη νόσο αλλά τελικά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Όλες οι κρητικές ομάδες έχουν εκδώσει συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την άτυχη αθλήτρια, η οποία ήταν και αδερφή του φροντιστή του ΠΑΟ Κρουσώνα, ενώ ο πατέρας της ήταν παράγοντες και παλαίμαχος άσος της τοπικής ομάδας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Με οδύνη ο Κρουσώνας και η οικογένεια του ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε το χαμό της Ελένης Καλομοίρη… Χτυπημένη από τα σοβαρά προβλήματα υγείας, η Ελένη μας, άφησε πριν λίγο την τελευταία της πνοή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στον Κρουσώνα. Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Κρουσώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τον αδερφό της και φροντιστή της ομάδας Γιώργο Καλομοίρη και τον πατέρα της και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μπάμπη Καλομοίρη…

Καλό ταξίδι Λενιώ… Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου...».

Εκείνη του ΟΦΗ

«Ο Σύλλογος Μετόχων ΠΑΕ Ο.Φ.Η. εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους της Ελένης Καλομοίρη, καθώς και τη βαθιά θλίψη του για τον πρόωρο χαμό μιας αθλήτριας - πρότυπο, ενός νέου ανθρώπου που είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στον αθλητισμό και όχι μόνο.Καλό ταξίδι Λενιώ....».

Συλλυπητήρια από τον Ν.Συριγωνάκη

«Ο Αθλητικός Κόσμος της Κρήτης πενθεί για την αδόκητη απώλεια της Ελένης Καλομοίρη. Μία Προσωπικότητα που υπηρέτησε τον Αθλητισμό από πολλές διαφορετικές θέσεις, με Ήθος, Ανιδιοτέλεια και Δημιουργικότητα.

Εκφράζω τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην Οικογένεια της και ο Θεός να την Αναπαύσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x