Stoiximan Super League

Βασική προτεραιότητα ο στόπερ

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού επείγει στην ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να σημειωθούν εξελίξεις εντός εβδομάδας στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τρεις κεντρικοί αμυντικοί υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για τους Τσούπρο, Σταθάκη και Ντούμπερετ.

Για αυτό τον λόγο στην Ένωση θέλουν να πλαισιώσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με έναν έμπειρο στόπερ, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και θα βοηθήσει στην εξέλιξη των υπολοίπων.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας παραμένει το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο, χωρίς όμως – σύμφωνα με την SportDay - να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο «Δικέφαλος» να προχωρήσει για την απόκτηση δύο παικτών για τη συγκεκριμένη θέση.

Στην ΑΕΚ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις από το εξωτερικό (κυρίως από την ιταλική και ισπανική αγορά) και από την Ελλάδα (υπάρχει εκείνη του Σαρρή), με τον Τραϊανό Δέλλα να αποφασίζει σύντομα για αυτό το θέμα.

Την ίδια ώρα, στην Ένωση ψάχνουν ποδοσφαιριστές και για τα άκρα της μεσαίας γραμμής και για έναν επιθετικό, αν και απομένει πολύς καιρός μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x