Γ' Εθνική

Βασιλακάκης: «Υπήρχε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε»

Στον τρόπο που ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη και να πάρει την άνοδο στη Football League αναφέρθηκε ο Κώστας Βασιλακάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο δέσιμο που υπήρχε ανάμεσα στα μέλη του Πανσερραϊκού και οδήγησε στην άνοδο στη Football League αναφέρθηκε ο Κώστας Βασιλακάκης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο προπονητής του συλλόγου των Σερρών αναφέρθηκε στις πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, αλλά και στην ελπίδα του να επανέλθουν στην Σούπερ Λίγκα ιστορικές ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη:

Για την άνοδο του Πανσερραϊκού: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Είχαμε απέναντί μας πολύ ιστορικές και δύσκολες ομάδες. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, με ισχυρό κόσμο. Είναι μέσα στις 5-6 καλύτερες της Ελλάδας με κόσμο και ιστορίας. Πήραμε το προβάδισμα στη βαθμολογία απ’ την αρχή, όμως το να καταφέρεις να μη λυγίσεις στις δυσκολίες, σημαίνει πάρα πολλά. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά».

Για το που στηρίχθηκε η προσπάθεια της ανόδου: «Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι από μόνος του. Γίναμε όλοι μια οικογένεια. Διοίκηση, παίκτες, κόσμος. Προσπαθήσαμε μέσα σε όλα αυτή την κατάσταση να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Είχαμε υπομονή, γιατί ήταν ένας μαραθώνιος 30 παιχνιδιών που κρίνεσαι στο τέλος. Προσπαθούσαμε να λύσουμε τα προβλήματα, ώστε να μη μεγαλώσουν. Κυρίως όμως υπήρχε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε, ανεξάρτητα απ’ τους αντιπάλους που είχαμε απέναντί μας».

Για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας: «Μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα, είναι μέρες χαράς. Υπάρχει μια διάθεση να συνεχίσουμε μαζί, έχουμε άριστες σχέσεις με τη διοίκηση. Θα συζητήσουμε και θα δούμε»

Για την παρουσία της ομάδας στη Football League: Ο Πανσερραϊκός, μαζί με άλλες ιστορικές ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη κατηγορία στο παρελθόν, έδιναν άλλη ομορφιά. Ελπίζουμε να βρεθούν ξανά στη Σούπερ Λιγκ. Για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Πρέπει η διοίκηση να θέσει τους στόχους κι εμείς ακολουθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x