Super League 2

Βασικοί Κρισάντους, Κολοβέτσιος

Πολλές είναι οι πιθανότητες ο Μακόλεϊ Κρισάντους να ξεκινήσει ως βασικός στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αχαρναϊκό, όπου ενδέχεται να παίξει και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Δύο συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ μετράει ήδη ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στους αγώνες με τα Χανιά και τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Ο Αφρικανός επιθετικός ανεβάζει σιγά-σιγά «στροφές» και ο Τραϊανός Δέλλας παρουσιάζεται έτοιμος να τον ξεκινήσει ως βασικός στην προσεχή αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League.

Αυτό εξαρτάται και από το γεγονός ότι ο Μπρέσεβιτς και ο Ντ’ Ακόλ είναι εκτός για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Νιγηριανός άσος έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης και ως σέντερ φορ, κάτι που δίνει περισσότερες επιλογές στον προπονητή του.

Ίσως να παίξει στα άκρα ο Αραβίδης και ένας εκ των Πλατέλλα ή Μπαρμπόσα στα πλάγια, με τον Κρισάντους να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, σε αποστολή της ΑΕΚ για πρώτη φορά είναι και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος εδώ και καιρό προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα της «Ένωσης» και είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει και εκείνος ως βασικός στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό. Από την πλευρά του, ο Άρης Σοϊλέδης πρόκειται να πάρει κάποιες ανάσες, αφού ο Δέλλας θέλει να τον προφυλάξει μετά τους τραυματισμούς που τον κράτησαν αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x