Stoiximan Super League

Βασικοί οι Μπέργκ, Πράνιτς

Μια ακόμα επιβράβευση για τους Μπέργκ και Πράνιτς ήρθε. Οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την κλήση από τις εθνικές τους ομάδες, ήρθε η ώρα να πάρουν φανέλα βασικού στα αποψινά (5/3) φιλικά.

Με τους Μάρκους Μπέργκ και Ντάνιελ Πράνιτς θα παραταχθούν στα αποψινά (5/3) φιλικά οι εθνικές ομάδες της Σουηδίας και Κροατίας αντίστοιχα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εξαργύρωσαν την καλή σεζόν, την οποία πραγματοποιούν με το «τριφύλλι» στο στήθος και εκτός από την κλήση τους στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, παίρνουν φανέλα βασικού.

Την αρχή είχε κάνει ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος είχε κληθεί και για τα μπαράζ του Μουντιάλ του 2014 και απόψε, απέναντι στην Ελβετία θα ξεκινήσει τον αγώνα σε θέση αριστερού μπάκ.

Από την άλλη, ο… «νέος» Μάρκους Μπέργκ, θα αγωνιστεί το βράδυ με τα χρώματα της Σουηδίας απέναντι στην Τουρκία κάνοντας το δικό του comeback.

Ο Σουηδός θα πραγματοποιήσει την 24η συμμετοχή του με τους Σκανδιναβούς, έχοντας σημειώσει 6 τέρματα, ενώ ο Κροάτης θα κάνει 48 τις εμφανίσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x