Stoiximan Super League

Βασικός ο Γκιγέρμε στην Κρήτη, με πλάνο… Μιλάνου ο Μαρτίνς

Τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Φαβορί για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, προβάλλει ο Γκιγέρμε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού έδωσε χρόνο στον Βραζιλιάνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και να επιστρέψει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, τον χρησιμοποίησε στους τελευταίους αγώνες με Μίλαν και ΑΕΚ (ενώ έπαιξε και για 8 λεπτά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ).

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και αύριο κόντρα στους Κρητικούς, με τον Πορτογάλο να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που είχε βάλει στη μεσαία γραμμή και στην Ιταλία. Δηλαδή, τον Γιάγια Τουρέ σε ρόλο οργανωτή (από τη στιγμή που είναι τιμωρημένος ο Φορτούνης) και τον Νάτχο δίπλα στον Γκιγέρμε.

Από εκεί και πέρα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Βούκοβιτς, Μεριά και Κούτρη (ή Τσιμίκα).

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ποντένσε, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Μάνος ή ο Γκερέρο, ανάλογα με το πλάνο με το οποίο θα μπει στο ματς ο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x