Ισπανία

Βασικός στο Champions League ο Νάβας - Κουρτουά στο πρωτάθλημα

Παρά την άφιξη του Κουρτουά, ο Κοσταρικανός θα συνεχίσει να είναι η πρώτη επιλογή των Ισπανών για τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Πολλά ερωτήματα δημιούργησε η άφιξη του Τιμπό Κουρτουά στη Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής που θα μοιράζεται ο Βέλγος με τον έτερο διεκδικητή για τη θέση του γκολκίπερ, Κέιλορ Νάβας.

Τελικά η απάντηση δόθηκε στο παιχνίδι της «βασίλισσας της Ευρώπης» απέναντι στη Ρόμα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League, καθώς ο Τζούλιεν Λοπετέγκι προτίμησε τον Κοσταρικανό πορτιέρο, ενώ έχουμε δει τον Κουρτουά να αγωνίζεται στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

O 31χρονος κίπερ κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στην Ρόμα, έχοντας στο ενεργητικό του κάποιες σωτήριες επεμβάσεις, όπως εκείνες στα σουτ των Ουντέρ και Κολάροβ.

«Τον δοκιμάσαμε και ανταποκρίθηκε καλά», είπε σε δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της Ρεάλ, Εμίλιο Μπουτραγκένιο.

Παρόμοια κατάσταση υπήρξε και την σεζόν 2013-2014 στην «Βασίλισσα», όταν ο τότε προπονητής της Κάρλο Αντσελότι επέλεξε τον Ικέρ Κασίγιας για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και το κύπελλο Ισπανίας, ενώ για το πρωτάθλημα προτίμησε τον Ντιέγκο Λόπεζ, με το τέλος της σεζόν να βρίσκει τους ισπανούς να πανηγυρίζουν την δέκατη κατάκτηση του Champions League.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x