Stoiximan Super League

Βασιλακάκης: «Ήταν ένα όνειρο το γκολ μου με ανάποδο ψαλίδι»

Δεν θα μπορούσε παρά να... πετάει στα σύννεφα ο Θοδωρής Βασιλακάκης κατά την παραλαβή του βραβείου Best Goal της 13ης αγωνιστικής, για το τρομερό ανάποδο ψαλιδάκι του απέναντι στον Πλατανιά.

Το βραβείο «Best Goal» για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, χάρη στο γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι που σημείωσε απέναντι στον Πλατανιά.

Ο Έλληνας χαφ δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος για το... ποίημα που έβαλε, κάνοντας λόγο για όνειρο που εκπληρώθηκε, το να σκοράρει με αυτόν τον τρόπο!

Αξίζει να σημειωθεί πως τον άσο του Ατρόμητου βράβευσε ο Κίκε Κλαρκ, ο Αμερικανός γκαρντ του Περιστερίου που οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην άνοδο προς την Α1.

«Όπως έχω ξαναπεί για το γκολ είναι μια φάση που λειτούργησα ενστικτωδώς. Είναι μια καθαρά ποδοσφαιρική στιγμή. Δεν μπορείς να την σκεφτείς, όπως είναι ένα σουτ ή μία ντρίπλα. Λειτούργησα με το ένστικτο, με τ' αντανακλαστικά. Το χάρηκα πάρα πολύ. Γιατί όντως είναι ένα όνειρο από πιτσιρικάς να σκοράρω με ανάποδο ψαλίδι, το έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές. Είμαι πολύ χαρούμενος που εκτός από ωραίο γκολ και βράβευση, είναι και γκολ νίκης», τόνισε ο Βασιλακάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x