Stoiximan Super League

Βασιλακάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Εμείς θα κυνηγήσουμε το… όνειρο όσο δεν πάει»

Προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αλλά και προετοιμασμένοι να κυνηγήσουν το όνειρο του πρωταθλητισμού όσο δεν πάει είναι όλοι στο Ατρόμητο, όπως παραδέχθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Θοδωρής Βασιλακάκης.

Το όνειρό τους ζουν στον Ατρόμητο και είναι διατεθειμένοι να το κυνηγήσουν όσο μπορούν, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θοδωρής Βασιλακάκης, αναφορικά με την πορεία των Περιστεριωτών στο φετινό πρωτάθλημα.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΣΕΛΙΑΝΑ – ΠΕΡΘΩΡΙ 2-0» και τους Γιώργο Χελάκη, Σωτήρη Κωσταβάρα, ο επιθετικός μέσος των «κυανολεύκων» τόνισε ότι κανείς μέσα στην ομάδα δεν πετάει στα σύννεφα, αφού όλοι είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, ωστόσο αν τα αποτελέσματα ευνοήσουν το κάτι καλύτερο, τότε θα κυνηγήσουν τον πρωταθλητισμό όσο δεν πάει.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον Αρμ Ουάρντα, χαρακτήρισε τον Αιγύπτιο «ψυχούλα» που αν του δώσεις «ένα θα σου επιστρέψει δέκα», ενώ υπογράμμισε ότι το μεγαλύτερο μερίδιο στην πορεία του φετινού Ατρόμητου έχει ο προπονητής της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι, που είναι τελείως διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο τεχνικό είχε μέχρι τώρα στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το ποιο είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας του:
«Δεν ξέρω. Αλήθεια είναι ότι τελευταία έχω πετύχει αρκετά (σ.σ. γέλια). Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο να σας μιλήσω ειλικρινά».

Για το πώς δεν έπαιξε σε κάποιον από τους «μεγάλους» παρά τις φήμες πολλών ετών: «Από ενδιαφέρον ήξερα, αλλά επίσημο πολύ λίγα πράγματα. Όταν υπήρχε κάτι επίσημο, κόλλησε στις απαιτήσεις της Ξάνθης. Δεν έχω όμως παράπονο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από όσα έχω πετύχει και πετυχαίνω στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ατρόμητο και έχουμε τόσο υψηλούς στόχους».

Για το ποια είναι η κανονική του θέση: «Είναι ένα θέμα που το έχουν αναρωτηθεί όλοι οι προπονητές. Η θέση που μου ταιριάζει νομίζω είναι το 8. Ή σαν δεύτερος αμυντικός αμυντικός ή box to box. Εμένα μου αρέσει να κινούμαι σε όλες τις θέσεις. Με τα χρόνια έχω μάθει να παίζω παντού».

Για το μυστικό του φετινού Ατρόμητου: «Έχω ξαναμιλήσει για αυτό φέτος και θα πω το ίδιο. Έχουμε πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε κάνει ένα πολύ ωραίο και παρεΐστικο κλίμα. Όταν παίζεις για τον συμπαίκτη σου, που είναι και φίλος σου, είναι διαφορετικό. Είναι και ο Ατρόμητος που μας δίνει την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα να ενεργούμε όπως θέλουμε. Είναι η ποιότητα, είναι ο προπονητής, είναι πολλά…».

Για τη συμβολή του Νταμίρ Κάναντι: «Ο προπονητής έχει το μεγαλύτερο μερίδιο. Είναι τελείως διαφορετικός. Μας δίνει μεγάλη ελευθερία επιθετικά. Έχουμε ένα πλάνο, αλλά δεν θα τον πειράξει το λάθος, αρκεί να κινείσαι με σοβαρότητα κι βάσει πλάνου. Αν θυμάστε και το καλοκαίρι και εμείς ψαχνόμασταν».

Για το 4-2-3-1 και το 3-5-2 που χρησιμοποιεί ο Ατρόμητος με την ίδια ευκολία: «Τα έχουμε δουλέψει και τα δύο συστήματα. Ανάλογα το παιχνίδι. Αν μας πιέζουν, μπορούμε να παίξουμε με τρεις, αλλά παίζουμε εξίσου καλά και με τέσσερις. Το κυριότερο είναι να υπάρχει διάθεση από τους ποδοσφαιριστές. Όταν υπάρχει αυτό, τα συστήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

Για την ευκολία του Ατρόμητου να παίρνει παιχνίδια εκτός έδρας: «Έχουμε περισσότερους χώρους. Είναι φυσιολογικό, όταν μας παίζουν κλειστά, να δυσκολευόμαστε. Ωστόσο, στα εκτός έδρας έχουμε χώρους. Εμείς έχουμε ποιότητα και έχουμε μάθει πλέον να παίζουμε έτσι».

Για το αν μπορεί να κάνει ο Ατρόμητος κάτι αντίστοιχο που πέτυχε η Λέστερ: «Η Λέστερ είναι η αλήθεια το πέτυχε. Εμείς το ονειρευόμαστε, αλλά είμαστε προσγειωμένοι. Δεν μου αρέσει που θα το πω έτσι, αλλά κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να βγούμε Ευρώπη. Τώρα αν έρθει… Εμείς σίγουρα θα το κυνηγήσουμε όσο πάει».

Για τον Ουάρντα: «Ποδοσφαιρικά ο Αμρ είναι πάρα πολύ ποιοτικός παίκτης και έχει δεθεί με την ομάδα. Έχει κίνητρο, θέλει να δείξει τι αξίζει και έχει δέσει με μας. Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, είναι ψυχούλα. Σίγουρα είναι ιδιαίτερος, απλά είναι λίγο ευέξαπτος και απλά εκεί χρειάζεται μια μικρή προσοχή. Ωστόσο, αν του φερθείς μία φορά καλά, αυτός θα σου φερθεί δέκα και στον Ατρόμητο όλοι του φερόμαστε έτσι και για αυτό έχει αυτή την παρουσία».

Για το αν συμφωνεί με τον Ουάρντα ότι ο Ατρόμητος είναι σαν τη Λίβερπουλ: «Προς το παρόν ας αφήσουμε τον Ατρόμητο ως Λέστερ και είμαστε μια χαρά και με αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x