Ισπανία

Βάθκεθ: «Στην Ρεάλ είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ»

Στους ισχυρούς δεσμούς που έχουν αναπτύξει εντός ομάδας αναφέρθηκε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκας Βάθκεθ.

Το τελευταίο διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της. Η επιθετική δυστοκία είναι κάτι που προβληματίζει τον Τζουλέν Λοπετέγκι, καθώς η ομάδα των «μερένχες» έχει μείνει «άσφαιρη» στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ κλήθηκε να σχολιάσει ο 27χρονος μεσοεπιθετικός σε ισπανικά μέσα, δείχνοντας την απόλυτη πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πολύ καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στα αποδυτήρια της «βασίλισσας».

«Όλοι μας είμαστε ενωμένοι πιο πολύ από ποτέ. Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται για να κερδίζει το κάθε παιχνίδι, και όταν δεν γίνεται αυτό υπάρχει γκρίνια. Αυτές είναι όμως οι στιγμές μας κάνουν να δενόμαστε ακόμα περισσότερο», δήλωσε αρχικά ο Βάθκεθ.

Και πρόσθεσε: «Αυτή η ομάδα είναι φανταστική και γνωρίζουμε πως όλοι θα είναι απέναντί μας. Για αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Φυσικά και θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι της ομάδας. Όμως ξέρω πως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πάρω περισσότερες ευκαιρίες»
.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x