Γερμανία

Επίσημο: «Βαυαρός» ως το 2023 ο Κίμιχ

Την επέκταση του συμβολαίου του Τζόσουα Κίμιχ ως το 2023 ανακοίνωσε και επίσημα η Μπάγερν Μονάχου.

Κάτοικος Βαυαρίας θα παραμείνει τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Τζόσουα Κίμιχ, με τη Μπάγερν Μονάχου να ανακοινώνει την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Γερμανού οπισθοφύλακα ως τον Ιούνιο του 2023.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Κίμιχ είχε διάρκεια ως το 2020, ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένες από την έως τώρα συνεργασίας τους, αποφασίζοντας την πρόωρη επέκτασή της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου τόσο σύντομα. Αυτό δείχνει πως ο σύλλογος με εμπιστεύεται αρκετά και με θεωρεί ως βασικό μέλος στα μακροχρόνια πλάνα του. Αυτό με κάνει υπερήφανο»
τόνισε o 23χρονος ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας, προσθέτοντας στη συνέχεια πως «αισθάνομαι ευγνώμων που μπορώ και βελτιώνομαι συνεχώς και βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο κάτι στο οποίο παίζει σημαντικό ρόλο το ότι αγωνίζομαι στις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου και της εθνικής ομάδας. Είμαι πολύ φιλόδοξος για το μέλλον και έχω αρκετούς στόχους τους οποίους ευελπιστώ να τους πετύχω μαζί με το σύλλογο».

Ο Κίμιχ μετακόμισε στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2015 από τη Λειψία. Έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 109 συμμετοχές έχοντας βρει 13 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x