Stoiximan Super League

Βαζ: «Ο ΟΦΗ είναι σε μια μεταβατική φάση, μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα»

Συνέντευξη σε ισπανική ιστοσελίδα έδωσε ο Ρικάρντο Βαζ, μιλώντας για την παρουσία του στον ΟΦΗ και την ζωή του στην χώρα μας αλλά και δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον…

Δηλώσεις στην diaridetarragona.com παραχώρησε ο Ρικάρντο Βαζ, με τον Πορτογάλο επιθετικό του ΟΦΗ να αναφέρεται στην ζωή του στην Ελλάδα, εντός κι εκτός γηπέδων, από τον Ιανουάριο και μετά.

Παράλληλα, μίλησε για την υποδοχή των «ομιλιτών» στο πρόσωπό του, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε και τώρα ανήκουν στο παρελθόν, ενώ έδωσε και την υποσχέσή του!

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαζ:

-Πως άλλαξε η ζωή σου πηγαίνοντας στην Ελλάδα;
«Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πολλά όταν δεν τα περιμένεις. Θυμάμαι όταν έφευγα για την Ελλάδα η σύζυγος μου ήταν σε μια σημαντική φάση της εγκυμοσύνης της και στην αρχή ήταν δύσκολα. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και σε λίγες ημέρες θα έχουμε μαζί μας το πρώτο παιδί της οικογένειας».

-Η Κρήτη και ο ΟΦΗ σε υποδέχτηκαν ζεστά. Σε επηρέασε η καθημερινότητα στην Ελλάδα;
«Στην αρχή μου κόστισε επειδή δεν ήθελα να φύγω από την Ρέους όμως στην συνέχεια επειδή η Κρήτη είναι νησί με μια διαφορετική κουλτούρα και πραγματικότητα που την συνήθισα. Βοηθήθηκα αρκετά και από το γεγονός πως όταν πήγα στην Κρήτη, ήμουν σε καλή κατάσταση και σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο. Έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια και μπόρεσα να βοηθήσω στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Ο σύλλογος είναι σε μια μεταβατική φάση και τον Γενάρη ήρθαν επτά νέοι παίκτες».

-Στον ΟΦΗ επίσης κατάφερες να ξεπεράσεις τον τραυματισμό σου στο γόνατο, τόσο πολύ πονούσες;
«Ψυχολογικά, είμαι καλά. Ήταν ένας τραυματισμός που μου στοίχισε συναισθηματικά και δεν ήταν τόσο απλός όσο περίμενα οπότε υπέφερα αρκετά. Σωματικά τώρα είμαι καλύτερα και μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα. Χρειαζόταν να παίξω στην Ελλάδα και είχα αυτήν την πιθανότητα. Είχα επίσης την ευκαιρία να αναρρώσω τελείως».

-Τώρα είσαι πάλι στο Ρέους...
«Πάντα το έλεγα πως είναι το δεύτερο σπίτι μου. Πέρασα υπέροχα, εδώ γνώρισα την γυναίκα μου και υπάρχουν στοιχεία που πάντα με δένουν με την πόλη».

-Δεν νιώθεις νοσταλγία;

«Φυσικά το νιώθω όταν επιστρέφω εδώ γιατί δεν ήθελα ποτέ να αφήσω το Ρέους. Ούτε την πόλη, ούτε την ομάδα. Έφυγα επειδή υποχρεώθηκα να το κάνω από τις καταστάσεις. Ξέρεις πως είναι το ποδόσφαιρο. Όμως ποτέ δεν γνωρίζεις ποιο θα είναι το μέλλον σου. Κάποιες φορές δεν μπορείς να το ελέγξεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x