Γαλλία

Βάζει δυνατά στο παιχνίδι την Παρί για Πεπέ ο ατζέντης του

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν ο ατζέντης του Νικολά Πεπέ, Σαμίρ Κιάτ, σε δηλώσεις που έκανε.

Σε ένα από τα πιο καυτά ζητήματα του μεταγραφικού καλοκαιριού έχει εξελιχθεί η ενδεχόμενη μετακίνηση του Νικολά Πεπέ της Λιλ, με πολλούς σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Λίβερπουλ, η Μπάγερν και εσχάτως η Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Σε δηλώσεις που έκανε ο ατζέντης του, Σαμίρ Κιάτ, μάλιστα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Ο Νικολά είναι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις. Σκοπός του είναι να υπογράψει στη σωστή ομάδα και η Παρί συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Δε μπορώ να πω από τόσο νωρίς ότι θα υπογράψει στην Παρί. Το πιο σημαντικό είναι να βρει ένα σύλλογο που θα ενδιαφερθεί πραγματικά για εκείνον και θα πληρώσει το απαραίτητο ποσό ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Λιλ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ατζέντης του 24χρονου Ιβοριανού.

Την περασμένη σεζόν, ο Πεπέ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Λιλ στη Ligue 1, μετρώντας 22 γκολ σε 38 συμμετοχές, βοηθώντας τη παράλληλα να κερδίσει το εισιτήριο για το Champions League.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x