Stoiximan Super League

Βαζέχα στον ΣΠΟΡ FM: «Ισχύει για Παναθηναϊκό»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο μεγάλος Κριστόφ Βαζέχα επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει. «Μπορεί την Πορτογαλία η Πολωνία» είπε κι έχρισε τα φαβορί για Euro.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Κριστόφ Βαζέχα να επιστρέφει στην «οικογένεια» του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η παλιά δόξα του συλλόγου επιβεβαίωσε πως όντως βρίσκεται σε επαφές με ανθρώπους του συλλόγου, δίχως βέβαια να αποκαλύψει αν θα έχουμε οριστικά «deal» και βασικά το πού θα τοποθετηθεί.

Φυσικά, με την Πολωνία να προελαύνει στα προημιτελικά του Euro, δεν θα μπορούσε να μην δώσει την άποψή του για την πορεία της εθνικής της χώρας του. «Δεν είναι χαμένη κόντρα στην Πορτογαλία. Έχει τα εφόδια για να περάσει» είπε μεταξύ άλλων και έχρισε τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.


Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τους Μάνο Ζερβάκη-Βαγγέλη Νεραντζιά:

Για τις φήμες περί επιστροφής του στον Παναθηναϊκό: «Ισχύει, υπάρχουν επαφές, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω… Αυτές τις μέρες θα έχουμε ένα ραντεβού με ανθρώπους της Ακαδημίας και της διοίκησης. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα δούμε… Θέλουν να μιλήσουν μαζί μου και από ‘κει και πέρα θα δούμε σε τι πόστο θα είναι κλπ. Αγαπώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το ξέρουν. Τόσα χρόνια στην Ελλάδα…».

Για την πορεία της Πολωνίας στο Euro: «Βλέπουμε αρκετά Euro ως τώρα. Η Πολωνία δεν είναι έκπληξη για μένα η μέχρι τώρα πορεία της. Έχει καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες και έναν πολύ καλό προπονητή. Δεν είναι χαμένη κόντρα στην Πορτογαλία… Δεν ξέρω αν θα κερδίσει στα 90’, αλλά πιστεύω πως έχει τα φόντα να περάσει. Κι αυτό έχει να κάνει και με την πορεία της ομάδας του Σάντος. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της και οι Πολωνοί έχουν παρουσιαστεί πολύ καλύτεροι. Όλοι οι Πολωνοί περιμένουμε το… ξέσπασμα του Λεβαντόφσκι. Οι παίκτες της Πολωνίας παίζουν πολλά χρόνια μαζί και πλέον δείχνουν έτοιμοι και με χημεία για να κάνουν το βήμα παραπάνω. Έπαιξαν καλά απέναντι στην Ελβετία στο πρώτο μέρος, μετά έπεσε φυσιολογικά η απόδοση γιατί είχαν και λιγότερες μέρες. Τώρα με την Πορτογαλία θα είναι στα ίδια επίπεδα ως προς την ξεκούραση».

Για τα φαβορί του Euro: «Η Ιταλία είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και νομίζω φαβορί για το Euro. Το Βέλγιο ανεβαίνει σιγά-σιγά… Έχασε το πρώτο ματς, αλλά πλέον κάνει ευκαιρίες, εύκολα γκολ, διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Η Γαλλία είναι καλή ομάδα, αλλά… ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x