Stoiximan Super League

Βελέντζας: «Ας ελπίσουμε στο θαύμα...»

Χαρούμενος για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο δήλωσε ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, Λευτέρης Βελέντζας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην... επόμενη ημέρα της ομάδας.

Περιχαρής για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Λευτέρης Βελέντζας.

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ ανέφερε πως με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα του μπορεί να ελπίζει στο θαύμα όσο δύσκολο και να είναι να συμβεί αυτό, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα, ρίχνοντας... βολές προς τους οργανωμένους οπαδούς και υποστήριξε πως στόχος της διοίκησης είναι η άμεση επιστροφή στην πρώτη κατηγορία και η δημιουργία ενός δυνατού Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Λευτέρης Βελέντζας:

«Όσοι ασχολούμαστε με το ποδοσφαιρικό τμήμα είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε σοβαροί και να μπορούμε να δείξουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να το δείχνουμε, μία ομάδα που δεν τα παρατάει, μία ομάδα που σέβεται την ιστορία του Απόλλωνα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Ο στόχος του Απόλλωνα είναι διπλός. Να μάθουμε από τα λάθη μας για να μπορέσουμε να είμαστε αναταγωνιστικοί του χρόνου και να επαναφέρουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ, εκεί που ανήκει. Επίσης να σταματήσουμε τις φωνές που θέλουν να πέσουμε στα τοπικά. Αυτό δεν θέλουμε να συμβεί. Αυτές οι φωνές δεν έχουν καμία θέση στις κερκίδες και πουθενά. Ο κόσμος του Απόλλωνα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο δρόμος της αρρώστιας και του τοπικού και αυτός που θέλουμε να κάνουμε τον Απόλλωνα δυνατό και να είναι αντάξιος της ιστορίας του», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για το αν έχει στο μυαλό του την πιθανότητα παραμονής: «Άστε να το έχουμε πίσω στο μυαλό μας. Να μην έχουμε πολύ άγχος. Με τέτοιες εμφανίσεις ας ελπίσουμε στο θαύμα...».

Για την σημαντικότητα της νίκης: «Μία τέτοια νίκη μας δίνει ένα χαμόγελο, ειδικά κόντρα στον Πανιώνιο που πρόσφατα κέρδισε και τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Είναι σημαντική νίκη για εμάς, είναι ένα restart. Νίκη ψυχολογίας. Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή, που γιορτάζει αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x