Stoiximan Super League

Βελέντζας: «Δεν μπορώ να βρω κάτι θετικό από το ματς»

Ο Λευτέρης Βελέντζας αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση που βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ μίλησε και για την περίπτωση να μην συμβεί αναδιάρθρωση και από αυτό επωφεληθεί η ομάδα του.

Στην κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του στάθηκε ο Λευτέρης Βελέντζας, ο οποίος υποστήριξε πως δεν μπορεί να βρει κάτι θετικό απο το ματς με τον Άρη.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Απόλλωνα αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να μην συμβεί αναδιάρθρωση και πως από αυτό το γεγονός μπορεί να επωφεληθεί η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Λευτέρης Βελέντζας:

«Είναι μια άσχημη ημέρα για εμάς. Είμαστε σε μια όχι και τόσο καλή κατάσταση, προσπαθούμε να μαζέψουμε ό,τι μπορούμε. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά, κλείσαμε όσο μπορέσαμε τους χώρους, ο Άρης δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξέρω τι συνέβη ενώ μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ψυχή, δεν το δείξαμε. Δεν ξέρω τι πάθαμε, δεν είχαμε συνοχή, δεν είχαμε αποστάσεις, δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Όταν ο Άρης βάζει τον Μαρτίνες, τον Γιουνές και τον Φετφατζίδη αλλαγή και θέλουν αυτοί οι παίκτες ν’ αποδείξουν πράγματα σε μία φορμαρισμένη ομάδα, τότε θα έχουμε πρόβλημα, όπως και είχαμε πρόβλημα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε, γιατί δεν πρέπει να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού του Απόλλωνα.

Για την αναδιάρθρωση: «Ελπίζουμε σε αυτό που λένε και γράφουν τώρα τελευταία. Το έχουμε μέσα στο μυαλό μας, γι’ αυτό και θέλουμε να φτιάξουμε την εικόνα μας, μήπως και πέσει ένας και παίξουμε στο μπαράζ. Τέτοιες εμφανίσεις, όμως, δεν μας δίνουν την δυνατότητα να σταθούμε γερά στα πόδια μας και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας».

Για το αν μπορεί κάποιος από τους παίκτες του, να σταθεί στην Super League: «Αν κρίνω από την σημερινή εικόνα, δεν θα μπορούσα να βρω κάτι θετικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x