Stoiximan Super League

Βελέντζας: «Ο Απόλλων ανήκει και πρέπει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα»

Ο Λευτέρης Βελέντζας στάθηκε στην επόμενη μέρα του Απόλλωνα Σμύρνης, λέγοντας πως η ομάδα πρέπει να επανέλθει άμεσα στην πρώτη κατηγορία.

Ο Λευτέρης Βελέντζας στάθηκε στην επόμενη μέρα του Απόλλωνα Σμύρνης, λέγοντας πως η ομάδα πρέπει να επανέλθει άμεσα στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μια δύσκολη και άσχημη χρονιά για εμάς, έλαβε τέλος σήμερα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ηΛαμία που έκανε εξαιρετική πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, με ποιότητα και ένα πολύ καλό τεχνικό τιμ. Παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά μόλις δεχθήκαμε το γκολ δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Είμαστε αναγκασμένοι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να δούμε τι πήγε λάθος. Να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές σε παίκτες, φέτος αρκετοί ξένοι δεν μας βοήθησαν και γι αυτό η ομάδα έπεσε. Ο Απόλλων πρέπει να είναι στην Σούπερ Λίγκα, πρέπει να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να επιστρέψουμε», ανέφερε αρχικά.

«Ο Απόλλων έχει μεγάλη ιστορία, είναι μεγάλη ομάδα και ότι λάθη κάνουμε τα έχουμε καταλάβει. Θα κάνουμε ότι πρέπει να επιστρέψει στη θέση του, θέλουμε τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και μόνο αυτούς να είναι δίπλα μας», συνέχισε.

Για το αν θα συνεχίσει να είναι στον Απόλλωνα από κάποιο πόστο: «Θα δείξει, είναι καθαρά απόφαση του προέδρου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x