Stoiximan Super League

Βέλλιος: «Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα»

Απόδειξη πως ο Ηρακλής παραμένει μεγάλη ομάδα ήταν η νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Απόστολος Βέλλιος, που πέτυχε το γκολ της νίκης.

Νίκη που πιστοποιεί πως ο Ηρακλής επέστρεψε δυνατός στη Super League ήταν αυτή επί του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο σκόρερ του αγώνα, Απόστολος Βέλλιος.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Δώσαμε το 200% και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έκανε ευκαιρίες από στημένες φάσεις, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη. Παίζαμε καλά και σε άλλα ματς, αλλά μας έλειπε λίγο η τύχη. Σήμερα αξίζαμε τη νίκη και με το παραπάνω. Είχαμε στο πλάνο μας να πιέσουμε από το πρώτο λεπτό, το κάναμε, σκοράραμε, αλλά δεν εφησυχάσαμε», ανέφερε ο Βέλλιος.

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά πάνω από όλα μετρά η νίκη της ομάδας. Έχουμε ξεφύγει από την ουρά της εβδομάδας, αλλά όχι αρκετά. Έχουμε δουλειά μπροστά μας, αλλά αισιοδοξώ. Γιατί έχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και χαρακτήρες», πρόσθεσε.

Για την προσωπική του βελτίωση από τη θητεία του στην Αγγλία, τόνισε: «Ήταν ένα μεγάλο σχολείο η Αγγλία για μένα. Δούλεψα με τον κύριο Μόγες και με ακολουθούν τα λόγια και οι εικόνες του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x