Stoiximan Super League

Βέλλιος: «Μπορώ να βοηθήσω ανά πάσα στιγμή»

Πανέτοιμος να βοηθήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή του ζητηθεί, δήλωσε ο Απόστολος Βέλλιος εν όψει του ματς κόντρα στον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί στο «Καυτανζόγλειο».

Σε πλήρη βαθμό ετοιμότητας προκειμένου να βοηθήσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή δήλωσε ο Απόστολος Βέλλιος μιλώντας στην κάμερα της NOVA εν όψει του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο επιθετικός του «Γηραιού» τόνισε ότι μπορεί να συνεισφέρει όποια στιγμή του ζητηθεί ενώ ανέφερε ότι περιμένει τον κόσμο της ομάδας στο «Καυτανζόγλειο» στην επιστροφή του συλλόγου στη Super League.

Αναλυτικά:

«Κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση στην προηγούμενη αναμέτρηση και μπαίνουμε με διαφορετική ψυχολογία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πετύχαμε μια νίκη την οποία την ξεχνάμε για να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά από πολλά χρόνια που η ομάδα δεν ήταν στην πρώτη κατηγορία. Περιμένουμε και πάλι τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας βοηθήσει και ψυχολογικά.

Φυσικά μπαίνουμε για τη νίκη και τίποτα άλλο. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα μας, υπάρχει ταλέντο και τα παιδιά έχουν καλό χαρακτήρα, είμαστε μια οικογένεια.

Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Έτσι πιστεύω εγώ, καθώς και Πανιώνιος διαθέτει και αυτός μια καλή ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Είχαμε μια πολύ καλή προετοιμασία, είμαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x