Europa League

Βενγκέρ: «Ευκαιρία που πρέπει να αρπάξουμε το Europa League»

Μόνο έτσι πάει Champions League η Άρσεναλ...

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως ο πιο ρεαλιστικός δρόμος για την Άρσεναλ προς το επόμενο Champions League είναι η κατάκτηση του Europa League.

«Eίναι μια ευκαιρία που πρέπει να αρπάξουμε! H φετινή μου θυμίζει κάπως την περσινή χρονιά, αν και πέρσι πήραμε 75 πόντους και χάσαμε το Champions League για ένα βαθμό! Οι 75 πόντοι είναι καλή συγκομιδή, την οποία δεν μπορούμε να φτάσουμε φέτος. Θεωρώ ότι το Europa League είναι μια καλή ευκαιρία, αν και η πίεση στη διοργάνωση έχει αυξηθεί», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός εν όψει του πρώτου αγώνα για τους 16 με τη Μίλαν.

«Αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε πως διαθέτουμε την ποιότητα και τις δυνάμεις! Αυτό μπορείς να το δείξεις όταν όλη η διοργάνωση είναι δύσκολη! Για άλλη μια φορά λέω ότι έχουμε μπροστά μας μια καλή ευκαιρία, η οποία σε βάθος χρόνου θα κάνει την ομάδα ακόμη πιο δυνατή», πρόσθεσε και κατέληξε: «H αλήθεια είναι πως οι παίκτες έχουν επηρεαστεί κάπως. όλοι θέλουν να νικήσουν! Στη ζωή ξεχνάς γρήγορα πόσο καλός είσαι. Πρέπει να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους και να μη φοβόμαστε τόσο για τις συνέπειες ενός αρνητικού αποτελέσματος. Κατά τη γνώμη μου το ζευγάρι θα είναι σφιχτό, διότι η Μίλαν τα πάει πολύ καλά αυτή την περίοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x