Αγγλία

Βενγκέρ: «Η μεταγραφή του Μαρσιάλ δείχνει το πρόβλημα»

Στο στόχαστρο της κριτικής έχει βρεθεί ο Αρσέν Βενγκέρ για το γεγονός ότι δεν πραγματοποίησε μεταγραφές πλην του Πετρ Τσεχ και στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί αναφέρθηκε στον Μαρσιάλ.

Για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο η δραστηριότητα της Άρσεναλ ήταν αναιμική με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Άρσεναλ να κατηγορούν τον Αρσέν Βενγκέρ για αποφάσεις που δεν πήρε σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Αλσατός τεχνικός εισηγήθηκε μόνο την απόκτηση του Πετρ Τσεχ και το γεγονός αυτό δεν μπορούν να το «χωνέψουν» οι φίλοι των «κανονιέρηδων» και έτσι το αφεντικό της ομάδας προσπάθησε να εξηγήσει αυτή την τακτική.

Σε αυτή την προσπάθειά του έφερε ως παράδειγμα τη μεταγραφή του Μαρσιάλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Έχω ακούσει ότι ο Μαρσιάλ σκόραρε 11 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτό ακούγεται καλό. Αυτό δείχνει ότι δεν είναι λείπουν τα λεφτά, δεν λείπει η διάθεση για επένδυση, αλλά το πρόβλημα είναι ο αριθμός που των παικτών που είναι διαθέσιμοι και μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν τις μεγάλες ομάδες.

Με ρωτάτε λοιπόν αν είμαι ικανοποιημένος από την επένδυσή μας φέτος; Ναι, είμαι! Αγόρασα τον Σάντσες, τον Οζίλ, τον Τσεχ, τον Γκάμπριλ, τον Ντεμπισί. Όταν βρίσκεις τους παίκτες, τότε επενδύεις και λεφτά», δήλωσε στο beinsports ο Αλσατός και συμπλήρωσε:

«Ο Μαρσιάλ είναι τεράστιο ταλέντο, είναι 19 χρονών, αλλά και η επένδυση είναι αναμφίβολα μεγάλη. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στον κόσμο που μπορούν να ενισχύουν αυτές τις ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x