Αγγλία

Βενγκέρ: «Μεγάλη η διαφορά μεταξύ Γιουνάιτεντ και Παρί»

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, δεν αιφνιδιάστηκε από την επικράτηση της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Ολντ Τράφορντ» και τόνισε πως η μάχη του κέντρου έκρινε τον αγώνα.

To σχόλιό του για τον χθεσινό αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο μέχρι πρότινος προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος ουσιαστικά τόνισε, πως η αγγλική ομάδα έχασε τον αγώνα λόγω της αδυναμίας της να επιβληθεί στον χώρο του κέντρου και ότι η χθεσινή εμφάνιση των δύο ομάδων, απέδειξε το χάσμα ποιότητας που υπάρχει μεταξύ τους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε χθες εκτός έδρας 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Η διαφορά, τεχνικά, όσον αφορά την ταχύτητα κατανόησης του παιχνιδιού του αντιπάλου, ήταν τεράστια και έγινε μεγαλύτερη καθώς το παιχνίδι συνεχιζόταν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζε εντός έδρας και είχε μόλις ένα σουτ στον στόχο σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δείχνει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν με πέντε παίκτες στη μεσαία γραμμή, δεν έχασε ποτέ τη μπάλα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να ανακτήσει τη μπάλα, ενώ όταν την είχε, την έχανε εύκολα και αυτό γινόταν εξαιτίας του γεγονότος ότι η Παρί κυριαρχούσε συνέχεια στο κέντρο.

Έχασαν τη μάχη στο κέντρο
(εννοεί τη Γιουνάιτεντ) και όταν παίζεις στην έδρα σου και δεν μπορείς να κρατήσεις μπάλα, τότε θα έχεις συνέχεια πρόβλημα», ήταν το σχόλιο του Αρσέν Βενγκέρ.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x