Αγγλία

Βενγκέρ: «Οι οπαδοί της Λίβερπουλ παράδειγμα για όλους μας»

Ο Αρσέν Βενγκέρ επικαλέστηκε την υπομονή των οπαδών της Λίβερπουλ, στα χρόνια της «ξηρασίας» του συλλόγου, προκειμένου να δείξει σε εκείνους της Άρσεναλ τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται.

Ο Αλσατός τεχνικός αντιλαμβάνεται την απογοήτευση του κόσμου, όμως θεωρεί πως με τη στήριξή τους - όχι μόνο στο πρόσωπό του, αλλά συνολικά στην ομάδα- θα γίνει το πρώτο βήμα για την ανάκαμψη!

«Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι ένα καλό παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε. Είναι μεγάλη ομάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση των οπαδών μας. Εκτός από αυτό, όμως, θα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στη διαμαρτυρία που ετοιμάζουν το Σάββατο (30/4) οι οπαδοί στο 12ο και 78ο λεπτό του αγώνα με τη Νόριτς:

«Μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να χειραγωγήσει τους οπαδούς μας. Ουσιαστικά χάσαμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας, κόντρα σε χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους, αλλά η αλήθεια είναι ότι αγωνιστήκαμε σε πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα»

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x