Αγγλία

Βενγκέρ: «Πολύ μακριά η Άρσεναλ από τον τίτλο»

Δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει η Άρσεναλ την απόστασή της από την Τσέλσι σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ, όμως θεωρεί πως είναι εφικτό οι «κανονιέρηδες» να προσπεράσουν τη Μάντσεστερ Σίτι στη 2η θέση.

Την άποψη πως η Άρσεναλ απέχει πολλούς βαθμούς από την Τσέλσι, ώστε να επανέλθει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ, όμως εκτιμάει πως είναι ρεαλιστικός ο στόχος της δεύτερης θέσης.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε καμία περίπτωση κοντά στο να πάρουμε την πρώτη θέση στην Premier League ή να μπούμε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε όσο καλά μπορούμε χωρίς να αναφερόμαστε στις αδυναμίες των αντιπάλων μας. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι πως είναι κοντά οι ομάδες. Κοιτάζεις μπροστά σου, η Μάντσεστερ Σίτι είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά μας και κοιτάζεις πίσω σου, υπάρχουν πολλοί που μας κυνηγούν».

«Θα είναι πολύ, πολύ κλειστή η μάχη και θα κριθεί από τη σταθερότητα από στα αποτελέσματά μας και στη ψυχική δύναμη. Αυτό σίγουρα θα χρειαστεί ξανά την Τετάρτη το βράδυ», σχολίασε για την αυριανή (4/3) αναμέτρηση με την ΚΠΡ.

Ωστόσο, συμπλήρωσε πως τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μάντσεστερ Σίτι θα εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες τους για να φτάσουν στην κορυφή της Premier League.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ μακριά από την Τσέλσι για να πούμε πως είμαστε στη μάχη του τίτλου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Μιλώ επίσης για τη Μάντσεστερ Σίτι, γιατί να τα παρατήσουν για τον τίτλο; Το έχουν καταφέρει πριν τρία χρόνια, όταν ήταν οκτώ πόντους πίσω».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x