Αγγλία

Βενγκέρ στo τελευταίο του match programme: «Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο από όλα είναι…»

Για τελευταία φορά στον πάγκο της Άρσεναλ σε εντός έδρας αγώνα θα κάτσει σήμερα ο Αρσέν Βενγκέρ, που στο match programme αποκάλυψε τι είναι αυτό που θα του λείψει περισσότερο.

Ο τεχνικός των κανονιέρηδων που θα τιμηθεί πριν και μετά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της 22χρονης καριέρας του στην Άρσεναλ που αντιμετωπίζει απόψε την Μπέρνλι, προχώρησε σε δηλώσεις για το τι είναι αυτό που θα του λείψει περισσότερο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε στο τελευταίο match programme που θα περιλαμβάνει τον ίδιο ως τεχνικό της Άρσεναλ:

«Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο από όλα σε αυτή τη δουλειά είναι ο ανταγωνισμός ο ίδιος. Το συλλογικό αίσθημα, η ανταλλαγή συναισθημάτων με ανθρώπους που δουλεύεις καθημερινά μαζί τους, η επιθυμία να νιώσεις κάτι μαζί και ο στόχος που έχεις συνεχώς μπροστά σου.

Θα μου λείψει η ένταση όλου αυτού, επειδή αυτό είναι που ξέρω σε όλη μου τη ζωή.

Θα έλεγα ότι αυτό που συνδέει όλες τις ομάδες μου μέσα από τα χρόνια είναι η επιθυμία να παίζουν ως ενωμένη ομάδα, σε υψηλό ρυθμό, και να κάνεις τους παίκτες να φτάσουν σε μια σύνθετη μορφή συλλογικού ποδοσφαίρου.

Αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν τουλάχιστον τρεις παίκτες σε κάθε κίνηση, να εκφράζουν το ταλέντο τους και να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι όταν το ποδόσφαιρο εκφράζεται με συλλογικό τρόπο και με υψηλή κατανόηση, είναι τέχνη».


Θα υπάρχουν φανέλες με τις λέξεις «Merci Arsene» στις 60.000 θέσεις του γηπέδου, ενώ υπάρχουν και προτάσεις να πάρει μια εξέδρα του γηπέδου το όνομά του.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x