Αγγλία

Βενγκέρ: «Το Λιγκ Καπ είναι το κομμάτι που μας λείπει»

Ενδεχόμενη κατάκτηση του Λιγκ Καπ θα συμπληρώσει το παζλ για τους Κανονιέρηδες, σύμφωνα με τον Αλσάτο τεχνικό.

Την προσωπική του επιθυμία να κατακτήσει τον τίτλο του Λιγκ Καπ στον αποψινό τελικό με την Μάντσεστερ Σιτι, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός που λείπει από τη συλλογή του, αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσάτος τεχνικός από όταν ανέλαβε το τιμόνι των κανονιέρηδων έχει πανηγυρίσει επτά φορές την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και τρεις του πρωταθλήματος, ωστόσο το Λιγκ Καπ είναι εκείνο που του έχει… ξεφύγει.

«Φυσικά και τον θέλω. Δεν τον έχω κερδίσει, όμως πρέπει να πω πως στο Λιγκ Καπ χρησιμοποιούσα πάντοτε την ομάδα νέων και πάντοτε είχαμε καλούς νέους παίκτες» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια πως «τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Είμαστε στον τελικό και είναι μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε το τρόπαιο. Υπάρχουν πολλές ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίες παλεύουν για τρόπαια και όπως με όλα τα άλλα θα ήθελα να κερδίσω και αυτό».

Παράλληλα σχολιάζοντας το αν σε μία ενδεχόμενη κατάκτηση η χρονιά θα θεωρείται ήδη επιτυχημένη υποστήριξε πως: «Δεν συμφωνώ με αυτό. Όταν κερδίζεις ένα τρόπαιο, θέλεις να κερδίζεις κάθε διοργάνωση, θέλουμε να τα πάμε καλά στην Πρέμιερ Λιγκ, θέλουμε να τα πάμε καλά στο Europa League, και το ίδιο ακριβώς και στο Κύπελλο Αγγλίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x