Ισπανία

Μπενζεμά: «Θέλω να αποσυρθώ στη Ρεάλ»

Την πρόθεση του να τελειώσει την καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την ισπανική ομάδα.

Ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Καρίμ Μπενζεμά, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της «βασίλισσα» μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2021.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παρατείνω την παραμονή μου στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο» είπε ο Γάλλος επιθετικός που βρίσκεται στη Ρεάλ από το 2009 και συμπλήρωσε:

«Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ γιατί καμία άλλη ομάδα δεν συγκρίνεται με την Ρεάλ και πιστεύω αυτή θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας μου».

Με τον Μπενζεμά στη σύνθεση της η ομάδα της Μαδρίτης κατάφερε να κερδίσει 14 τρόπαια, με τον ίδιο να θέλει να προσθέσει ακόμα περισσότερα στη συλλογή του.

«Είμαι πολύ περήφανος με αυτά που έχω καταφέρει εδώ, όμως πρέπει να συγκεντρωθώ στο μέλλον και να προσπαθήσω να κερδίσω κι άλλους τίτλους» τόνισε ο 29χρονος επιθετικός στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δουλειά του μέσα στο γήπεδο, αλλά και στην κριτική που ασκείται στην ομάδα:

«Η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ, πρέπει να εμπλέκεσαι στο παιχνίδι της ομάδας, να συνεργάζεσαι με τους συμπαίκτες σου, να δημιουργείς ευκαιρίες, να ανοίγεις χώρους και εδώ οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες από κάθε άλλη ομάδα. Υπάρχει πάντα μεγάλη κριτική όταν είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και οι προσδοκίες σου δίνουν κίνητρο».

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x