Stoiximan Super League

Βέρα: «Είχαμε άγχος, ευτυχώς που δεν χάσαμε»

Στο άγχος που είχε η ομάδα του λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα, απέδωσε την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα.

Την άποψη ότι οι παίκτες του «λύγισαν» από το άγχος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα. «Ήταν ευκαιρία για μας να προπεράσουμε τον Αστέρα, αλλά δεν παίξαμε καλά και ευτυχώς που δεν χάσαμε» τόνισε μεταξύ άλλων.

«Δεν παίξαμε καλή μπάλα και ευτυχώς που δεν χάσαμε γιατί το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Είναι κρίμα για εμάς γιατί ήταν ευκαιρία να περάσουμε τον Αστέρα που έπαιξε πολύ καλά. Είχαμε άγχος και αυτό μετράει πολύ μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πολύ δύσκολο όμως έχουμε ακόμα την ευκαιρία να πάρουμε αυτά που πρέπει» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για τη... μάχη της μεσαίας γραμμής: «Χάσαμε το κέντρο από την αρχή μέχρι το τέλος με εξαίρεση το τελευταίο 20λεπτο, όμως δεν φτάνουν μόνο 20 λεπτά. Οι παίκτες είχαν πολύ άγχος γιατί το παιχνίδι ήταν πολύ σπουδαίο. Κρίμα για εμάς γιατί είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε τον Αστέρα. Θα περιμένουμε δύο εβδομάδες για να πάμε στον Ατρόμητο και να κάνουμε κάτι καλό για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Όταν ήρθαμε στον ΟΦΗ η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Πριν από αυτό το παιχνίδι, είχαμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον Αστέρα και να πάμε ψηλότερα. Αλλά πίστευα πολύ ότι θα σώσουμε την ομάδα από την αρχή που ήρθαμε. Η ομάδα μας προσπαθεί πάντα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο είσαι πιο κοντά στη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι γιατί η ομάδα παίζει όπως θέλουμε εμείς. Οι προπονητές των αντιπάλων του ΟΦΗ λένε πως η ομάδα έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε και περιμένουμε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x