Ο Χάιμε Βέρα μίλησε στην Χειλή για τα όσα πέτυχε φέτος με τον ΟΦΗ, λέγοντας πως ο κόσμος της ομάδας του δείχνει συνεχώς την αγάπη του.

«Το πάρτι είχε διάρκεια μέχρι την επόμενη ημέρα. Ο κόσμος με φιλούσε. Οπου πάω με κερνάνε και δεν με αφήνουν να πληρώσω. Για καφέ, για φαγητό, για ποτό. Ολοι μας βρισκόμασταν για μήνες υπό πίεση, αλλά υπήρξε ανακούφιση. Αυτό σημαίνει πως τα πήγαμε καλά. Πριν από 27 χρόνια ήμασταν εδώ σαν παίκτες και τα συναισθήματα είναι έντονα. Ηταν δύσκολο να παραμείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

Για την επικοινωνία που έχεις με τους παίκτες του: «Δεν μιλάω ελληνικά, αλλά μπορώ να συνεννοηθώ με τους παίκτες μου. Εχουμε Δανό, Γάλλο, Σουηδό, Ιβοριανό, Πορτογάλο, Βραζιλιάνο και δύο Αργεντινούς. Ετσι χρησιμοποιούμε τα αγγλικά και καταλαβαινόμαστε».

Για την Κρήτη: «Το νησί έχει καλοκαίρι για περίπου οκτώ μήνες τον χρόνο. Υπάρχουν παντού παραλίες και ρεστοράν. Εγώ πάντως δεν θα πάω ακόμα διακοπές, καθώς πρέπει να οργανώσω την προετοιμασία που θα κάνουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

TAGS: ΟΦΗ
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ