Γαλλία

Βεράτι: «Πρέπει να διακόπτονται τα παιχνίδια όπου υπάρχουν ρατσιστικά φαινόμενα»

Στην ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Ρομέλο Λουκάκου από τους οπαδούς της Κάλιαρι αναφέρθηκε ο Μάρκο Βεράτι.

Για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τους οπαδούς της Κάλιαρι ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε ο Μάρκο Βεράτι. Παράλληλα ο 26χρόνος μέσος των πρωταθλητών Γαλλίας αναφέρθηκε στην τιμωρία για πειθαρχικό παράπτωμα που επέβαλλε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στους Μόιζε Κεάν και Νικολό Τζανιόλο, ενώ σχολίασε και την μεταγραφή του Ικάρντι στους «Παριζιάνους».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο αμυντικός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Όταν συμβαίνουν τέτοια ακραία γεγονότα τα παιχνίδια πρέπει να διακόπτονται. Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο βήμα αλλά πρέπει αυτό να γίνει γιατί διαφορετικά αυτοί οι 4-5 ανόητοι άνθρωποι θα βρίσκονται πάντα εκεί.

Θεωρώ ότι η απουσία των Μοίς Κεάν και Νίκολο Ζανιόλο από την αποστολή της Εθνικής Ιταλίας ήταν μια σωστή απόφαση. Δεν θεωρώ ότι είναι τιμωρία αλλά μια προσπάθεια να κατανοήσουν αμφότεροι ότι όταν είσαι τόσο νέος πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Η μεταγραφή του Ικάρντι στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Μέχρι χθες δεν περίμενα ότι θα καταλήξει στην Παρί. Θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στον σύλλογο. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα αλλά ο ανταγωνισμός αν μη τι άλλο κάνει έναν ποδοσφαιριστή καλύτερο. Εάν θέλεις να κερδίζεις και να είσαι ανταγωνιστικός σε κάθε διοργάνωση πρέπει να διαθέτεις στο ρόστερ ποδοσφαιριστές σαν τον Ικάρντι. Δεν υπάρχουν αρκετοί επιθετικοί στον κόσμο σαν αυτόν. Θα μας βοηθήσει αρκετά και είμαι σίγουρος ότι θα εξελιχθεί και ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής. Δεν βρίσκομαι στην Παρί για τα χρήματα αλλά για την φιλοσοφία του συλλόγου και επειδή η Παρί έχει φιλοδοξίες. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εδώ. Πρέπει να εμφανιστούμε βελτιωμένοι στην Ευρώπη. Δεν θέλω να είμαι ένας από τους πολλούς αλλά ένας που θα οδηγήσει αυτή την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα».


Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x