Stoiximan Super League

Βέρντε: «Ο Καρέρα μας είπε πως δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ»

Ο Σιμόνε Βέρντε αναφέρθηκε στα πρώτα στοιχεία που θέλει να περάσει ο Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ.

Στα πρώτα στοιχεία που θέλει να περάσει ο Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Σιμόνε Βέρντε.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως ο Καρέρα τους έχει πει πως δεν πρέπει να δέχονται γκολ και όταν χάνουν την μπάλα να την ανακτά αμέσως.

Παράλληλα, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παίξει κάποιο ματς ξανά, αναφέρθηκε σε αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια Novasports:

Για το πρώτο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο: «Είμαι πλέον ήρεμος. Σκεφτόμαστε μόνο τα επόμενα τρία σημαντικά παιχνίδια που έχουμε για να κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις».

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Ξέρω την Ξάνθη. Σίγουρα είναι δύσκολο ματς. Πιο δύσκολο από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εμείς πρέπει να δηλώσουμε στο γήπεδο ότι είμαστε η ΑΕΚ και να πάρουμε τη νίκη, αρκεί να δώσουμε το εκατό τοις εκατό».

Για την εικόνα που έχει ως τώρα από τον Καρέρα και έχει τους έχει ζητήσει ο νέος προπονητής: «Γνωρίζω τον Μάσιμο Καρέρα από τότε που ήταν ποδοσφαιριστής. Έπαιξε τόσα χρόνια κι αυτό λέει πολλά. Ήταν επίσης συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μας είπε το κλασικό που ζητούν οι Ιταλοί προπονητές. Δηλαδή να μη δεχόμαστε γκολ και το επόμενο που θέλει είναι όταν χάνουμε την μπάλα, να επιδιώκουμε να την κερδίσουμε αμέσως».

Για το ότι μιλάει την ίδια γλώσσα με το νέο προπονητή και μπορεί να συνεννοηθεί πιο εύκολα: «Δεν παίζει μεγάλο ρόλο το θέμα της γλώσσας. Και πριν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με την βοήθεια των μεταφραστών. Σίγουρα είναι πιο εύκολο τώρα με τον Καρέρα, αλλά σε ότι με αφορά έψαχνα το γκολ για να… ξεμπλοκάρω. Τώρα θα δείξει η συνέχεια».

Για το τι θα άλλαζες για τη συνέχεια και πιο ματς θα ήθελε να ξαναπαίξει: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κακές και καλές στιγμές. Δεν μπορώ να πω τι θα άλλαζα. Σίγουρα θα ήθελα να ξαναπαίξω το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή: «Σκοπός μας είναι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μειώσουμε τη διαφορά από τις ομάδες που είναι μπροστά από μας και να κοιτάξουμε τα πλέη οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x