Europa League

Βεργέτης: «Δεν θα πέσουμε στην παγίδα της ανάγκης για νίκη»

Το μηδέν στην άμυνα θα είναι ο πρωταρχικός στόχος του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη Σπάρτα Πράγας παρά το γεγονός πως οι Αρκάδες θέλουν μόνο τη νίκη.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν παρασύρεται από την ανάγκη για το αποτέλεσμα.

«Μπορεί να μας κοροϊδέψει», είπε χαρακτηριστικά παραμονή του αγώνα του Αστέρα με την Σπάρτα, όπου η νίκη μοιάζει μονόδρομος για να υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση για την ελληνική ομάδα. «Θα αμυνθούμε και θα απειλήσουμε», συμπλήρωσε.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για το αν αυτό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι του Αστέρα: «Είναι πολύ κρίσιμο αλλά για την φετινή περίοδο. Διότι μόνο με θετικό αποτέλεσμα έχουμε ελπίδες πρόκρισης».

Για το αν θα παίξει και για την ισοπαλία: «Ο στόχος μας είναι να αμυνθούμε σωστά όταν δεν έχουμε την μπάλα και να απειλήσουμε όταν την έχουμε. Θέλουμε το μηδέν πίσω και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες μας. Είμαστε πιο έτοιμοι από άποψη ρυθμού σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στους ρόλους μας. Η αναγκαιότητα για το αποτέλεσμα μπορεί να είναι παγίδα που θα μας κοροϊδέψει. Αν πάμε για τη νίκη σαν τρελοί και βγούμε μπροστά μπορεί να το πληρώσουμε. Πρέπει να έχουμε οργάνωση».

Για τις απουσίες της Σπάρτα (Γίρατσεκ,Ματεγιόφσκι): «Η Σπάρτα έχει πολύ καλή ομάδα, οι απουσίες της θα αναπληρωθούν. Η Σπάρτα είναι πολύ καλή ομάδα, μπορεί να έχει μόνο μία νίκη αλλά έχει σταθεί καλά, ίσως της λείπει και η τύχη. Θα κυνηγήσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση».

Για το σχηματισμό της ομάδας του: «Πιθανότατα θα είναι ο ίδιος των τελευταίων αγωνιστικών. Έχουμε πατήσει σε αυτόν, έχουμε συνοχή και μάλλον δεν θα αλλάξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x