Stoiximan Super League

Βεργέτης: «Σημαντικό το ποιος θα σκοράρει πρώτος στο ντέρμπι»

Όποια ομάδα καταφέρει να βρει δίχτυα πρώτη θα αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα στο ντέρμπι της Κυριακής (22/10, 20:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το Στάικο Βεργέτη.

Έναν Ολυμπιακό πιο ενθουσιώδη που θα κυνηγήσει το γρήγορο γκολ αλλά και ένα ΠΑΟΚ πιο μαζεμένο στην αρχή του ματς, περιμένει ο Στάικος Βεργέτης στο ντέρμπι της Κυριακής (22/10, 20:30) ανάμεσα στις δύο ομάδες στο γήπεδο Καραϊσκάκης.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως όποια ομάδα βρει πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα θα αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα νίκης και πως μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα θα παίξουν οι στημένες φάσεις όπου ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι ιδιαίτερα δυνατός τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis:

Για την τεχνική προσέγγιση του ντέρμπι:
«Τα τελευταία χρόνια ένα τέτοιο ντέρμπι είναι ένας αγώνας μέσα στον μαραθώνιο που κάνουν. Δεν είναι ο μεγάλος αγώνας που θα κάνει κάτι παραπάνω βαθμολογικά. Σημασία έχει η διαχείριση του αποτελέσματος, είτε αυτό είναι η νίκη είτε η ήττα».

Για τις πιθανότητες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:
«Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο ρόστερ από πέρυσι, είναι καλύτερος σε όλες τις γραμμές. Ο ΠΑΟΚ είναι και αυτός καλύτερος από πέρυσι, έχει πολύ μεγάλο βάθος στον πάγκο του. Βλέπω πολλές φορές τους παγκίτες του ΠΑΟΚ και ζηλεύω, γιατί θα μπορούσαν να ήταν άνετα βασικοί. Είναι ένα ματς που θα κρίνει πολλά, είναι κομβικό ματς περισσότερο για τον ΠΑΟΚ γιατί θα βγάλει περισσότερα συμπεράσματα και θα μετρήσει τις δικές του δυνάμεις καθώς τελευταία κερδίζει αλλά δεν κάνει καλές εμφανίσεις».

Για την τακτική πρόβλεψη του ντέρμπι:
«Ο Ολυμπιακός θα είναι ενθουσιώδης και επιθετικός, να βάλει γρήγορο γκολ και μετά να διαχειριστεί το αποτέλεσμα γιατί έχει την κούραση από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο μαζεμένος στην αρχή, πιο προσεκτικός και έπειτα να αρχίσει να απειλεί. Είναι σημαντικό στο ντέρμπι το ποιος θα βάλει πρώτος γκολ».

Για το αν θα πρέπει να παίξει ο Πρίγιοβιτς:
«Υπάρχει μια λογική προσέγγιση να είναι σφιχτός ο ΠΑΟΚ, με κοντά τις γραμμές και να χτυπήσει στην αντεπίθεση αλλά και σε αυτό το πλάνο χωρίς ο Πρίγιοβιτς. Γιατί ο Πρίγιοβιτς θα είναι ο φορ αναφοράς που θα κρατάει την μπάλα και η ομάδα θα έχει την ταχύτητα στα άκρα».

Για το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού:
«Ανέκαθεν ο Ολυμπιακός ήταν καλός στις στατικές φάσεις και είναι λογικό να χτυπήσει με αυτόν τον τρόπο. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφύγει να του δώσει στημένα χτυπήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x