Stoiximan Super League

Βέργος στον ΣΠΟΡ FM: «Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»

Αισιόδοξος για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα επόμενα παιχνίδια του εμφανίστηκε ο Νίκος Βέργος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη. Οι προσωπικοί του στόχοι και της ομάδας.

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια της φετινής σεζόν εξέφρασε ο Νίκος Βέργος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της νέας χρονιάς και υπογράμμισε πως η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για να μπορέσει να κάνει την ανατροπή, ώστε να περάσει εκείνη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και να πετύχει ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Βέργος στον Νίκο Παγκάκη μετά το τέλος του ματς

Για την ισοπαλία με την Ξάνθη, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης: «Σίγουρα μας αφήνει πικρή γεύση, όταν δεχόμαστε γκολ με πέναλτι και μετά από μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που γυρίσαμε το ματς. Αυτή είναι η γεύση που μας αφήνει».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να δώσουμε αγώνες και στη Λαμία δεν βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες. Σήμερα (χθες) φάνηκε πως επηρεαστήκαμε από το προηγούμενο παιχνίδι και από τις ιώσεις που είχαμε, αν και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Βγήκαμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τους στόχους: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τελείωσε αυτό και από αύριο θα επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς».

Για το διάστημα της διακοπής: «Στα πρώτα δέκα λεπτά φαίνεται αυτό. Από εδώ και πέρα, θα είμαστε όπως πρέπει και θα πηγαίνουμε ακόμα καλύτερα».

Για τη δική του εξέλιξη: «Συνεχίζω δουλεύω καθημερινά και είμαι εδώ για να με κρίνει ο προπονητής για να μου δώσει τις ευκαιρίες που πρέπει και να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο την ομάδα».

Για τους δικούς του στόχους: «Να κοιτάω το κάθε ματς ξεχωριστά. Να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ ή με κάποιον άλλον τρόπο. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει…».

Για το αν μπορεί να πετύχει την ανατροπή με τη Λαμία στο Κύπελλο το «τριφύλλι»: «Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση, επειδή το Κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος. Αυτό αρκεί»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x