Γερμανία

«Δεν θέλουμε να χάσουμε τον Βέρνερ ως ελεύθερο»

Το συμβόλαιο του Τίμο Βέρνερ λήγει το καλοκαίρι του 2020 με την ομάδα της Λειψίας και η διοίκηση δεν θέλει να αποχωρήσει μετά το τέλος της σύμβασής του.

Ξεκάθαρος ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Λειψία, Ραλφ Ράνγκνικ σχετικά με το μέλλον του Τίμο Βέρνερ στο σύλλογο, αλλά και για το αν η Μπάγερν Μονάχου είναι κοντά στην απόκτησή του, σε δηλώσεις που έκανε στη «Sport Bild». Τόνισε, παράλληλα, πως δεν θέλουν να φύγει ο ποδοσφαιριστής μετά το τέλος του συμβολαίου του αλλά πριν ώστε να έχουν απολαβές από την πώλησή του.

«Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα πάει στην Μπάγερν Μονάχου. Αν στην Μπάγερν ήταν απολύτως βέβαιοι για τον Τίμο, θα είχαν ήδη επικοινωνήσει μαζί μας με επίσημη πρόταση απόκτησής του. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν ασυνήθιστο για την Μπάγερν, ειδικότερα επειδή έχουμε μια καλή σχέση μεταξύ μας. Η θέση μας δεν έχει αλλάξει, δεν θέλουμε να φτάσει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του χωρίς να έχει υπάρξει ανανέωση», κατέληξε ο τεχνικός διευθυντής της Λειψίας.

Στο γερμανικό σύλλογο βέβαια ελπίζουν πως θα βρεθεί λύση για την πιθανή αποχώρηση του 23χρονου επιθετικού πριν τη λήξη της συνεργασίας, διότι πολλές είναι οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Μεταξύ αυτών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Ταξιάρχης Ντότσικας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x