Stoiximan Super League

Βέρνμπλουμ: «Αν έπρεπε θα έπαιζα και την… Κυριακή»

Στο διάστημα που χρειάζεται μέχρι να επιστρέψει στην ενεργό δράση από τον τραυματισμό του και στην ευκαιρία που θα έχει ο ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει τον τίτλο την Κυριακή αναφέρθηκε ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για τη διάθεση του αυτό το χρονικό διάστημα: «Είμαι σε καλή διάθεση, προπονούμαι σαν… τρελός, οπότε είμαι καλά. Αν έπρεπε θα έπαιζα και την… Κυριακή, αλλά τα παιδιά πιστεύω ότι θα τα πάνε καλύτερα. Βέβαια, δε θα ήταν κάτι καλό για τον αχίλλειο μου».

Για το διάστημα μετά τον τραυματισμό του:«Έχω βάλει όλη την πίστη μου στους γιατρούς και τους υπεύθυνους. Έχω κλειδώσει το μυαλό μου. Κάνω ότι μου πουν. Δεν έχω άλλη επιλογή. Αν σε αυτό το διάστημα αρχίσεις να σκέφτεσαι, μπαίνεις σε επικίνδυνα μονοπάτια. Σίγουρα είναι βαρετό να κάνεις μόνο αποθεραπεία, αλλά πρέπει να γίνει».

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για το νταμπλ: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να υποστηρίζουμε όλοι την ομάδα, που έχει καταφέρει από την αρχή τα πάντα τέλεια. Εμείς κάνουμε τη δική μας τη δουλειά και βοηθάμε τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πότε θα επιστρέψει: «Δεν είναι κάτι που ρωτάω. Κάνω ότι μου πουν και ξέρω πως όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή θα μου το πουν. Την επόμενη σεζόν θα είμαι από τους πιο δυνατούς παίκτες του πρωταθλήματος. Έχω ξεκινήσει τρέξιμο, πάει καλά και το επόμενο διάστημα θα μπω στις προπονήσεις. Απλά περιμένω να μου που πότε θα είμαι έτοιμος».

Για το πιο δύσκολο κομμάτι της αποθεραπείας του: «Το ψυχολογικό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Είναι πολύ βαρετό να κάνεις το ίδιο πράγμα καθημερινά. Θα ήταν πιο δύσκολο αν έπρεπε να το κάνω μόνος μου στη Σουηδία. Έχουμε καταπληκτικούς γιατρούς και φυσιοθεραπευτές και καθημερινά κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να πείσεις τον εαυτό σου να συνεχίσει. Στη φυσική κατάσταση, μου αρέσει πολύ να προπονούμαι κι έτσι θα συνεχίσω».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΛ την Κυριακή: «Όλοι ξέρουν ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θεωρώ ότι όλη η ομάδα θα πρέπει να συνειδητοποιήσει τη σημασία του αγώνα, να μπορέσει να το αποδεχτεί ότι μπορεί να μιλάμε για ένα παιχνίδι που μπορεί να μην υπάρξει ξανά στο μέλλον. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρουν ότι αν κερδίσουν το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο, όχι μόνο για την ομάδα αλλά για όλη την πόλη. Εξαρτάται από εκείνους».

Για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: «Τα γενέθλια του συλλόγου είναι κάτι μεγάλο, εύχομαι χρόνια πολλά, αλλά αυτό που έρχεται την Κυριακή, αν πάρουμε τη νίκη, είναι ακόμα μεγαλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x