Champions League

Βερτόνχεν: «Όλα καλά, μην ανησυχείτε»

Ο Γιαν Βερτόνχεν καθησύχασε τους φιλάθλους μετά τον τραυματισμό του και την αντικατάστασή του στο ματς της Τότεναμ με τον Άγιαξ.

Ο τραυματισμός του Γιαν Βερτόνχεν και η αντικατάστασή του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τότεναμ με τον Άγιαξ (0-1) προκάλεσαν ανησυχία. Ο Βέλγος αμυντικός επέστρεψε ζαλισμένος στο γήπεδο μετά τη σύγκρουση που είχε με τον συμπαίκτη του, Τόμπι Αλντερβάιρελντ, αλλά δευτερόλεπτα μετά ζήτησε να αποχωρήσει και είχε εμφανή σημάδια αποπροσανατολισμού και ναυτίας, ενώ πήγε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος.

Μετά τον αγώνα, πάντως, ο ίδιος ήταν καθησυχαστικός. «Όλα είναι καλά, μην ανησυχείτε. Δεν έχω σπάσει τίποτα, ούτε έχω υποστεί διάσειση», τόνισε ο Βέλγος αμυντικός.

Στο μεταξύ, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υπερασπίστηκε το ιατρικό τιμ της ομάδας του που δέχτηκε κριτική για την απόφασή του να εγκρίνει την επιστροφή του Βερτόνχεν στο ματς. «Οι γιατροί μας ακολούθησαν το πρωτόκολλο. Εγώ δεν ενεπλάκην στην απόφασή τους, έδωσαν την έγκρισή τους να επιστρέψει αλλά μόλις μας είπε πως δεν ένιωθε καλά τον αντικαταστήσαμε. Πάντως δείχνει να είναι καλά τώρα, έφυγε κανονικά από το γήπεδο, αλλά θα έχουμε το νου μας, γιατί η σύγκρουση ήταν σφοδρή», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x