Stoiximan Super League

Βγαίνουν αύριο τα εισιτήρια για το Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης

Από αύριο θα τεθούν στη διάθεση των οπαδών του Πανιωνίου τα εισιτήρια για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Τις ώρες, τις τιμές και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν αύριο για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης έκανε σήμερα γνωστά, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (30/01, 15:00) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 08/02 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, τα οποία θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως τις 17:00.

Το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) τα εισιτήρια θα πωλούνται από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 15:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:
ΘΥΡΑ 2: ΚΑΝΟΝΙΚΟ:10 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ (Για γεννηθέντες από το 2004 κι έπειτα): 5 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 7: ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 15 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 5,6 τμήμα Α&Γ:ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ 15 ευρώ

*Διαδικτυακά εισιτήρια μπορείτε να αποκτήσετε μέσω της πλατφόρμα του www.viva.gr.

**Τα παιδιά μέχρι 7 ετών εισέρχονται δωρεάν στο στάδιο. Από 7 έως 14 ετών (Γεν. από 2004 κι ύστερα) είναι υποχρεωτική η έκδοση παιδικού εισιτηρίου.

*** Όλοι οι ενεργοί αθλητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην θύρα 2 του σταδίου μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x