Stoiximan Super League

Βγάζει την υποχρέωση η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και με πολλές αλλαγές σε όλες τις γραμμές, θα παραταχθεί η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Προφανώς στην ΑΕΚ, ήλπιζαν η τελευταία αγωνιστική των play offs να είναι εντελώς διαφορετική και να διεκδικεί η ομάδα κάτι περισσότερο από μια απλή νίκη για λόγους γοήτρου.

Μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο τελευταίο ματς της σεζόν, σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες πάνε να βγάλουν την υποχρέωση.

Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει κάτι που σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι αδιάφοροι, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο διακύβευμα.

Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ υπάρχουν πάρα πολλές απουσίες, ενώ υπάρχει τόσο η σωματική, όσο και η ψυχολογική κούραση στο φινάλε μιας άκρως απαιτητικής χρονιάς.

Σαφώς η νίκη είναι το αποτέλεσμα που θέλουν στις τάξεις της «Ένωσης» για να κλείσει με θετικό πρόσημο μια σίγουρα επιτυχημένη χρονιά, με τον Νίκο Παναγιωτάρα να ετοιμάζει πολλές αλλαγές στην αρχική εντεκάδα.

Πάντως, φαντάζει δύσκολο να μαντέψει κανείς την 11άδα με την οποία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, αφού ακόμα και όσοι από τους «βασικούς» είναι στην αποστολή, ενδέχεται να καθίσουν στον πάγκο.

Χωρίς να μπορούν να γίνουν εύκολα προβλέψεις για τους παίκτες που θα παρατάξει η «Ένωση», μπορεί κανείς να πει ότι ο Μπαρόχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μπακάκης και Σοϊλέδης στα άκρα, με τους Σβάρνα και Λαμπρόπουλο να αναμένεται να πάρουν θέση στο μέσο της αμυντικής τετράδας.

Από εκεί και πέρα, Κορδέρο – Τζανετόπουλος θα είναι στα χαφ, μαζί με τον Μπουονανότε σε πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ Μπαρμπόσα, Πλατέλλας και Αραβίδης θα συμπληρώνουν τους βασικούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x