Αγγλία

Βγάζουν μάτια οι «κουκουβάγιες»

Το εμπόδιο της Στόουκ θέλει να ξεπεράσει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, που θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει μετά τον αποκλεισμό των Νιουκαστλ και Άρσεναλ.

Ώρα για τον θεσμό των εκπλήξεων στην Αγγλία, με το σημερινό μενού να περιλαμβάνει τρία από τα τέσσερα ματς των προημιτελικών του Λιγκ Καπ.

Το ντέρμπι της προημιτελικής φάσης διεξάγεται αύριο με τη Σαουθάμπτον να υποδέχεται τη Λίβερπουλ, ενώ σήμερα ρίχνονται στη μάχη Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον και Στόουκ.

Θεωρητικά δυσκολότερο έργο από τις «μεγάλες» αντιμετωπίζει η Στόουκ που θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της έκπληξης μέχρι στιγμής του θεσμού, Σέφιλντ Γουενσντεϊ. Οι «κουκουβάγιες» έχουν καταφέρει να πετάξουν εκτός, Νιουκάστλ και Άρσεναλ και με μόλις μία ήττα στα 14 τελευταία ματς, αποτελούν υπολογίσιμη δύναμη, ειδικά κόντρα στην Στόυκ που διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της Πρέμιερ Λιγκ.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο «Έτιχαντ» την Χαλ, με τον Νταβίντ Σίλβα να αναμένεται να βρεθεί στη βασική εντεκάδα των «σίτιζενς» μετά από αρκετό καιρό. Ο Πελεγκρίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χαρτ, Κομπανί, Νασρί, Ζαμπαλέτα και Μαγκαλά.

Την Μίντλεσμπρο αντιμετωπίζει εκτός έδρας η Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να μην υποτιμούν την «Μπόρο», που είναι μια ομάδα που πάντα μπορεί να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο της. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τους αμφίβολους Μπάρι και Μακάρθι, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αναλυτικά τα ματς

Τρίτη 1/12

Μίντλεσμπρο – Έβερτον (21.45)
Μάντσεστερ Σίτι – Χαλ (21.45)
Στόουκ Σίτι – Γουένσντεϊ (21.45)

Τετάρτη 2/12

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (21.45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x