Super League 2

Βγήκαν μπροστά για Παπαδόπουλο οι παίκτες στον Απόλλωνα

Μπορεί η θέση του Νίκου Παπαδόπουλου να είναι επισφαλής στον Απόλλωνα, όμως οι παίκτες βγαίνουν μπροστά και στηρίζουν την παραμονή του προπονητή τους.

Θέμα προπονητή προέκυψε στον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να βρίσκεται σε επισφαλή θέση.

Στη διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υπάρχει αρνητικό κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική πίεση, έχοντας από πάνω του την υποχρέωση της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της διοίκησης σχετικά με το μέλλον τού Νίκου Παπαδόπουλου (ο οποίος απουσίαζε) στο τιμόνι της ομάδας, βρέθηκαν και οι αρχηγοί που έβαλαν πλάτη και βγήκαν μπροστά για τον προπονητή τους. Με διάθεση αυτοκριτικής, παραδέχθηκαν ότι έχουν μερίδιο ευθύνης, ότι δεν έχουν κάνει καλές εμφανίσεις και παράλληλα ζήτησαν από τους διοικούντες να στηρίξουν τον Παπαδόπουλο και να το δώσουν χρόνο ώστε να υπάρξει αλλαγή στα αποτελέσματα και την εικόνα, αφού δουλεύουν καλά μαζί του.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η θέση του προπονητή επισφαλής αλλά και των παικτών που είναι υπό κρίση, με την παρουσία τους να αποφασίζεται τον Γενάρη ανάλογα με την πορεία. Βέβαια ο Παπαδόπουλος έχει διετές συμβόλαιο, κάτι που δυσκολεύει την αποχώρηση του στην παρούσα φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x