Stoiximan Super League

Βγήκαν τα εισιτήρια για το Λεβαδειακός-ΑΕΛ

Στη διάθεση των οπαδών του Λεβαδειακού, είναι από σήμερα (01/11) τα εισιτήρια για το ματς με τη Λάρισα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Βοιωτίας.

Τις τιμές, τις ώρες και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λάρισα, το προσεχές Σάββατο (03/11), έκανε σήμερα γνωστά, μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι από σήμερα Πέμπτη 1/11/2018 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΛ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3.11.2018 και ώρα 19:30.
Οι τιμές:
ΘΥΡΑ 1, 3 & 6: 10 ευρώ

ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

* Τα παιδιά μέχρι την ηλικία των 17 ετών θα είναι δωρεάν. Προσέλευση των παιδιών στην θύρα 3 μια ώρα πριν την έναρξη.
Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από την μπουτίκ της ομάδας, από το site της ομάδας σε συνεργασία με την ticketmaster, από τα βιβλιοπωλεία Public και από τα καταστήματα του ΟΠΑΠ .

Συνεχίζεται επίσης και η έκδοση των καρτών διαρκείας.

Ώρες λειτουργίας Μπουτίκ

Πέμπτη 1/11/2018 10:00 έως 18:30
Παρασκευή 2/11/2018 10:00 έως 20:00
Σάββατο 3/11/2018 10:00 έως 17:00

Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:

Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.

Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα, μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους, με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

Προσέλευση στο γήπεδο:

Συστήνουμε να προγραμματίζετε την άφιξη σας στο γήπεδο τουλάχιστον 1 ώρα πριν την ώρα έναρξης του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συμφόρηση στις θύρες και καθυστερήσεις και αναμονή στην ουρά κατά την είσοδο σας από τα τουρνικέ της θύρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x