Ιταλία

Βγήκε μπροστά ο Τσαλχάνογλου και η Μίλαν προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσαλχάνογλου που έστειλε το ματς με την Τορίνο στην παράταση και σκόραρε άλλο ένα τέρμα εκεί, η Μίλαν κατάφερε να προκριθεί (4-2) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Είδε τον... αποκλεισμό με τα μάτια της αλλά κατάφερε να προκριθεί τελικά η Μίλαν!

Οι Μιλανέζοι είδαν την Τορίνο να τους φέρνει τούμπα το ματς, αλλά βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Τσαλχάνογλου στο 90' και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί όπου κατάφεραν με ένα ακόμη γκολ του Τούρκου μεσοεπιθετικού (106') και άλλο ένα του Ιμπραΐμοβιτς (109') να λυγίσουν την εξαιρετική Τορίνο και να προκριθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Μεγάλη συγκίνηση πριν το παιχνίδι όταν και τιμήθηκε η μνήμη του Κόμπε Μπράιαντ και της κόρης του, που έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα.

Με φόρα μπήκε στο ματς η Μίλαν και ο πρωταγωνιστής των τελευταίων αναμετρήσεων, Ρέμπιτς, αυτή τη φορά σέρβιρε το γκολ στον Μποναβεντούρα για το 1-0 στο 12ο λεπτό. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, όμως, ήρθε στο 34ο λεπτό και με μια εξαιρετική αντεπίθεση, με τον Βέρντι να βγάζει τον Μπρέμερ τετ-α-τετ και αυτός να νικάει τον Ντοναρούμα για το 1-1, σκοράροντας πάντως κόντρα στην ροή του αγώνα.

Το παιχνίδι όσο κυλούσε ο χρόνος... δυσκόλευε για την Μίλαν, οι παίκτες της αγχώνονταν και φαινόταν στις κινήσεις τους και το άγχος μεγάλωσε ακόμη περισσότερο στο 71ο λεπτό όταν ο Μπρέμερ... πάγωσε το «Σαν Σίρο» (1-2). Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα, βγήκαν μπροστά και πίεζαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους. Βρήκαν τελικά στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ της ισοφάρισης, με τον Καστιγιέχο να δίνει στον Τσαλχάνογλου και αυτός με δυνατό σουτ που κόντραρε και λίγο σε έναν αμυνόμενο της Τορίνο, καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του Σιρίγκου για το 2-2 που οδήγησε το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο, η Μίλαν αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη και σοβαρή. Παρότι η Τορίνο έδειξε τάση να πιέσει και να φτιάξει φάσεις, δεν της... βγήκαν και το πρώτο τέταρτο πέρασε χωρίς να αλλάξει κάτι. Ωστόσο, με το ξεκίνημα ο Τσαλχάνογλου «χτύπησε» ξανά και έδωσε το προβάδισμα στους «ροσονέρι», με τον Ιμπραΐμοβιτς να σκοράρει και αυτός και να διαμορφώνει το τελικό 4-2, υπογράφοντας την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x