Stoiximan Super League

Βιδάλ: «Δάκρυσα όταν έπαιξα για πρώτη φορά με τον ΠΑΣ»

Για την πρώτη φορά που αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και την προσωπική του ζωή στην Ελλάδα μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του ο Βιδάλ.

Για τα συναισθήματά του την πρώτη φορά που αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Βιδάλ. Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε στην «Folha De Campo Largo» και αναφέρθηκε στη θητεία του στους Ηπειρώτες, όπως και στην προσωπική του ζωή.

«Όταν έπαιξα για πρώτη φορά με τον ΠΑΣ, δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου από την συγκίνηση για όσα είχα περάσει μέχρι να φτάσω εδώ. Στην διαδρομή ήμουν μόνος μου, όμως τώρα πλέον έχω τρεις μάνατζερ» , ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά το “Βιδάλ, Βιδάλ” από τις εξέδρες, κατάλαβα ότι είχα κάνει την σωστή επιλογή», είπε αρχικά.

Όσο για την προσωπική του ζωή στην Ελλάδα ανέφερε: «Θέλω να πάρει την οικογένειά μου μαζί στην Ευρώπη, αλλά ακόμα δεν είναι οριστικό. Μου λείπει ο πιο μικρός αδελφός μου, Εμανουέλ, τεσσάρων ετών, γιατί δεν τον βλέπω να μεγαλώνει. Στέλνω ρούχα και δώρα για τον Εδουάρδο, που είναι 13 ετών, με τον οποίο μιλάω συνεχώς στο ίντερνετ. Ζορίζομαι με τα ελληνικά, το παλεύω όπως και με τα αγγλικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x