Copa America

Βιδάλ: «Πάμε για το τρίτο σερί»

Τη φιλοδοξία του να στεφθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής με τη Χιλή εξέφρασε ο ηγέτης της, Αρτούρο Βιδάλ.

Σύνθημα κατάκτησης του Κόπα Αμέρικα έδωσε ο Αρτούρο Βιδάλ, ενόψει του ημιτελικού της Χιλής κόντρα στο Περού (4/7, 01:30). Ο ηγετικός Χιλιανός μέσος, σε δηλώσεις του στο BBC Sport, δήλωσε ότι η ομάδα του στοχεύει για το «three-peat», επίδοση που έχει σημειώσει στο παρελθόν μόνο η Αργεντινή την τριετία 1945-1947.

«Θέλουμε να χτίσουμε την υστεροφημία μας ως τριπλοί πρωταθλητές. Θέλουμε να παίξουμε τον καλύτερο μας αγώνα στο Κόπα Αμέρικα κόντρα στο Περού. Θα είναι ιστορικό για εμάς να φτάσουμε στον τελικό», δήλωσε ο άσος της Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ρεινάλντο Ρουέδα, αν καταφέρει να επιβληθεί στα ημιτελικά της έκπληξης του φετινού τουρνουά που λέγεται Περού, θα κοντραριστεί στον τελικό κόντρα στο νικητή της τεράστιας «μάχης» ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή.

Σε περίπτωση που προκριθεί η «αλμπισελέστε» θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού με κοινό ζευγάρι σε τρεις συνεχόμενους τελικούς, με αμφότερες τις συναντήσεις των δύο χωρών στα Κόπα Αμέρικα του 2015 και 2016 να αναδεικνύουν νικητές τους Χιλιανούς.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x