Ισπανία

Βιδάλ: «Τρία Champions League σε ισάριθμα χρόνια με τη Μπαρτσελόνα»

Το 3Χ3 στο υψηλότερο επίπεδο είναι ο στόχος του Αρτούρο Βιδάλ με τη Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε στο περιθώριο της παρουσίασής του.

Διψασμένος για διακρίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Αρτούρο Βιδάλ, με τον Χιλιανό μέσο να παρουσιάζεται σήμερα (06/08) από τους Καταλανούς και να στέλνει μήνυμα προς τη Ρεάλ Μαδρίτης με το… καλημέρα.

«Το πιο σημαντικό είναι στο τέλος της σεζόν, να έχουμε κατακτήσει τίτλους. Δεν έχω ανοικτούς λογαριασμούς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στόχος μας είναι η κατάκτηση του Champions League. Έχω υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ελπίζω σε αυτά τα τρία χρόνια να κατακτήσω ισάριθμα Champions League», σχολίασε με νόημα ο Βιδάλ.

Όσο για την επιλογή του να μετακομίσει στην Βαρκελώνη; «Στην Μπαρτσελόνα αγωνίζονται οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Είναι ωραίο να έχεις δίπλα σου τον Μέσι, τον καλύτερο όλων των εποχών. Όταν ο εκπρόσωπός μου μού παρουσίασε τις επιλογές που είχα, δεν το σκέφτηκα περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο. Πώς είναι δυνατόν να αρνηθείς στην καλύτερη ομάδα του κόσμου;», επισήμανε ο 32χρονος άσος.

Και πρόσθεσε: «Στο παρελθόν έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες, τώρα ήρθα στην πιο σπουδαία. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα επίπεδο πάνω από την Μπάγερν Μονάχου. Πιστεύω πως έχω τη νοοτροπία του νικητή, όπως κι οι υπόλοιποι που βρίσκονται εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x