Champions League

Βιεϊρίνια: «Σημασία έχει το αποτέλεσμα και το να μπούμε στους ομίλους»

Στη σημασία του αποτελέσματος και όχι στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο «Ντα Λουζ» στάθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το 1-1 με την Μπενφίκα.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» τόνισε πως δεν ήταν πέναλτι αυτό που έδωσε ο Μάζιτς και πως ήξεραν τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Τόνισε πως θέλουν την πρόκριση στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία τους και να ηρεμήσουν μέχρι τη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης, πως το 1-1 τους δίνει σαφές πλεονέκτημα, ενώ ζήτησε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Αναλυτικά: «Είδαμε το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής. Το έδωσε, τι να κάνουμε... Από εκεί και πέρα, ήταν δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε ότι έτσι θα ήταν. Η Μπενφίκα είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία στο Champions League. Θέλαμε τη νίκη, δεν μπορέσαμε να την πάρουμε, αλλά μία ισοπαλία με γκολ είναι καλή για εμάς».

Για το δεύτερο παιχνίδι και το σκορ: «Θέλουμε την πρόκριση στους ομίλους. Για εμάς, δεν έχει σημασία το σκορ. Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα. Έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και μετά να σκεφτούμε και το παιχνίδι της Τούμπας.

Ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση και ότι θα ήταν δύσκολο να είχαμε τον έλεγχο για 90’. Ήταν σημαντικό για εμάς το να μη δεχτούμε γκολ. Δεν το καταφέραμε, ήρθε το πέναλτι, αλλά ήμασταν μετά καλύτεροι και, ευτυχώς, ήρθε το γκολ».

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος: «Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είμαστε μπροστά πλέον και πρέπει να σκεφτούμε ότι θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Αν πάμε για το 0-0, θα είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο. Θα πιέσουμε από την αρχή την Μπενφίκα όπως σήμερα».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Υπάρχει και ο Αστέρας μπροστά μας... Είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα. Έχουμε λίγες ημέρες για ξεκούραση και θα προετοιμαστούμε παράλληλα και για αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x