Euro 2016

Βιεϊρίνια στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Σάντος δεν μας αφήνει να δούμε πέρα από την Πολωνία»

Με εμφανή την ικανοποίησή του για την πρόκριση επί της Κροατίας παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που έδωσε και το σύνθημα εν όψει Πολωνίας.

Το γεγονός ότι ο Φερνάντο Σάντος δεν αφήνει κανέναν εντός αποδυτηρίων της Πορτογαλίας να ασχοληθεί με κάτι περισσότερο, πλην του ματς κόντρα στην Πολωνία, τόνισε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αριστερός φουλ μπακ της Πορτογαλίας παρά το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο, ήταν εμφανώς ικανοποιημένος για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του και έδωσε το σύνθημα εν όψει Πολωνίας, αρνούμενος να κάνει οποιαδήποτε αναφορά για τις επόμενες φάσεις.

Οι δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την πρόκριση: «Το ματς το κερδίσαμε, δεν το κλέψαμε. Προσπαθήσαμε πολύ σε όλο τον αγώνα. Είχαμε την τύχη να βάλουμε το γκολ κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα στην παράταση και να κρατήσουμε την πρόκριση».

Για το ότι δεν αγωνίστηκε: «Το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα όπου και να βρίσκομαι και δεν έχει σημασία ποιος αγωνίζεται. Αυτό που έχει σημασία είναι πήραμε την πρόκριση».

Για την Πολωνία: «Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία βασίζεται στο σύνολο. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ο Λεβαντόφσκι, δεν έχει κάνει το καλύτερο τουρνουά και είναι και αυτός μέρος του συνόλου, χωρίς να ξεχωρίζει. Θα ξεκουραστούμε τώρα λίγο και αυτές τις μέρες που έχουμε κενό θα τους δούμε με πολύ μεγαλύτερη προσοχή».

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Είναι χαρούμενος, αλλά μας κρατάει χαμηλά. Δεν μας αφήνει να δούμε πλέον οτιδήποτε άλλο εκτός από τον προημιτελικό. Άλλωστε δεν ξέρουμε ποια ομάδα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μετά, κοιτάμε μόνο την Πολωνία που έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Γκροσίτσκι και ο Μπλαζικόφσκι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x